Membrii ← înapoi la lista membrilor

ICS RED Union Fenosa SA

www.gasnaturalfenosa.md

img

2018 EBA SILVER Member

Î.C.S. „Red Union Fenosa" S.A. este cel mai mare distribuitor privat de energie electrică din Republica Moldova. Întreprinderea face parte din grupul spaniol Gas Natural Fenosa care este prezent 25 de ţări ale lumii. A apărut pe piaţa moldovenească pe 7 februarie 2000 şi în prezent face parte din grupul internaţional GAS NATURAL FENOSA, în urma fuziunii celor două companii spaniole: Union Fenosa şi Gas Natural.

Întreprinderea deserveşte peste 835 de mii de clienţi, distribuie energie pe o arie de 70% din teritoriul ţării - 21 de raioane (din cele 37) şi municipiul Chişinău.

Pe parcursul activității sale în Republica Moldova, Gas Natural Fenosa, fiind o companie reglementată pe piaţa energetică, întotdeauna a răspuns exigenţelor cadrului regulator din ţară, inclusiv prin efectuarea unor investiţii de peste 2 mlrd lei pentru reabilitarea şi modernizarea infrastructurii în vederea asigurării bunului nivel al calităţii serviciilor, astfel contribuind la dezvoltarea economică a ţării.

Activitatea Î.C.S. Red Union Fenosa S.A. în economia ţării este un model european de afaceri, ea fiind apreciată ca o întreprindere deschisă pentru colaborare în scopul promovării valorilor pro-europene şi internaţionale şi a unui climat de investiţii transparent şi propice prosperării pentru toţi agenţii economici.

 

Fondatorii noştri

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO