15 februarie 2018

Bancomatele FinComBank eliberează EURO, DOLARI SUA și LEI moldovenești

 

 

ro    ru 

Chișinău, 12 februarie 2018. Leul nu va fi singura monedă eliberată de bancomatele FinComBank. ATM-urile băncii vor elibera și valută străină: Euro și Dolari SUA. O serie de bancomate cu nouă funcție urmează a fi disponibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Primul ATM de acest tip a fost inaugurat, recent, în sucursala FinComBank, situată în centrul comercial Malldova, pe str. Arborilor 21. Un alt  bancomat valutar a fost instalat în inima capitalei, la intrarea în Filiala nr.1 a Băncii, situat pe strada Pușkin, 26.

La aceste bancomate vor fi deservite toate cardurile, inclusiv și cele internaționale, deschise în orice valută. Deținătorii cardurilor vor avea posibilitatea să extragă bani în una din cele trei opțiuni de unități monetare: Euro, Dolari SUA sau Lei moldovenești. 

Lansarea acestui serviciu le oferă deținătorilor cardurilor posibilitatea de a utiliza bancomatele FinComBank, în loc de a vizita birourile de schimb valutar și de a aștepta la rând, când au nevoie de numerar în Euro sau Dolari SUA. Clienții vor beneficia de o interfață la bancomate comodă, transparentă și simplă în utilizare.

„Dezvoltarea FinComBank nu poate fi concepută în afara necesităților clienților noștri. Luând în considerație specificul socio-economic al Republicii Moldova, a fost dezvoltat acest nou serviciu, accesibil în rețeaua de bancomate a băncii. Astfel mizăm pe diversificarea segmentului de clienți, odată cu lărgirea spectrului de servicii prestate și sporirii calității deservirii. Prin lansarea acestui sistem de eliberare a numerarului, dorim să ne asigurăm, că toți cei care utilizează bancomatele noastre au privilegiul de a alege valuta în care vor extrage banii cash”, a menționat Elena Stovbun, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Băncii, Directorul Departamentului Dezvoltării Businessului FinComBank.

FinComBank oferă condiții avantajoase pentru cei care vor folosi ATM-urile cu noile funcții. Astfel, la retragerea numerarului se va aplica cursul comercial al băncii emitente pentru cardurile de plată, anunțat pentru ziua respectivă. Comisioanele percepute pentru operaţiunile de extragere a valutelor străine vor surprinde plăcut utilizatorii. Valoarea acestora este următoarea:

  • pentru deținătorii cardurilor FCB – gratuit, conform Tarifelor Băncii în vigoare;
  • pentru deținătorii cardurilor emise de alte bănci din Republica Moldova - gratuit;
  • pentru deținătorii cardurilor emise de băncile de peste hotare - 2%.

O operațiune de retragere a valutei la bancomate permite extragerea a maxim 15 bancnote (EUR sau USD), iar suma retrasă maximă este de 750 EUR/USD.

Prin lansarea rețelei de bancomate, ce eliberează valutele internaționale de mare circulație în Republica Moldova: Dolarul SUA și Euro, reprezentanții băncii confirmă menținerea unui vector pozitiv de dezvoltare a pieții de servicii bancare și crearea unor condiții avantajoase, atât pentru clienții FinComBank, cât și pentru alți utilizatori fideli ai cardurilor.

Actualmente, serviciile oferite de FinComBank sunt prestate de peste 100 de subdiviziuni și 80 de bancomate ale băncii, deschise pe întreg teritoriul țării. Întreaga listă de ATM-uri poate fi accesată pe link-ul: https://fincombank.com/ro/bancomate/

Pentru mai multe informaţii:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

 

 

Alte noutăți de la membri

 

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO