22 octombrie 2018

FinComBank lansează serviciul E-Commerce

img

Acum e mai simplu să inițiați sau să vă dezvoltați afacerea în mediul on-line

Aveți o aplicație mobilă sau un site web? Doriți să le oferi clienților, pe lângă produse sau servicii, și o modalitate sigură și rapidă de achitare?

FinComBank S.A. vă oferă soluția optimă, lansând serviciul E-Commerce. Acesta este destinat persoanelor juridice din Republica Moldova care își desfășoară activitatea în mediul on-line. Prin intermediul acestuia, FinComBank S.A. pune la dispoziția agenților economici o platformă destinată achitării direct cu cardul pe paginile web sau în cadrul aplicațiilor mobile. Sunt eligibile cardurile emise sub sigla VISA și MasterCard, care aparțin atât băncilor din țară, cât și celor din străinătate.

Noul produs se bazează pe serviciile VISA – Verified by VISA - și MasterCard – MasterCard SecureCode, ce utilizează protocolul 3D-Secure și care îi va oferi atât utilizatorului, cât și comerciantului o modalitate eficientă și sigură de a realiza tranzacții on-line, în condiții de maximă siguranță.

            Folosind serviciul E-Commerce oferit de FinComBank S.A., veți beneficia de:

-        realizarea plăților prin intermediul cardurilor bancare VISA sau MasterCard, emis oriunde în lume;

-        reducerea costurilor logistice generate de un magazin clasic;

-        creșterea vânzărilor, tranzacțiile pot fi efectuate 24/7;

-        atragerea unei noi piețe de desfacere, formată din clienți care preferă platformele on-line pentru a-și face cumpărăturile;

-        folosirea protocolul 3D-Secure care oferă o reducere esențială a fraudelor rezultate din tranzacţiile on-line și sporirea încrederii deţinătorilor de carduri bancare.

Serviciul E-Commerce este conceput în colaborare cu Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare din România, care activează mai mult de 20 de ani în domeniul procesărilor bancare, operează în continuare într-un sistem realizat în conformitate cu standardele internaţionale, bazat pe certificatele primite de la organizaţiile internaţionale MasterCard, VISA, American Express, JCB, Diners Club. Din numele FinComBank S.A., Romcard se va ocupa de procesarea operațiunilor care țin de E-commerce inclusiv.

E-Commerce – calea spre o afacere profitabilă! Doar cu FinComBank!

 

Pentru mai multe informaţii Vă rugăm să contactați:
Xenia Busuioc
Tel.: +373 68 55 88 48
Website: www.fincombank.cоm

___­­____________________

FinComBank S.A. a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank S.A. se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani, banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

 

Alte noutăți de la membri

 

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO