21 martie 2018

JTI Top Employer 2018

Chișinău, 20 martie 2018

JTI, singurul angajator din Moldova certificat Top Employer pentru al cincilea an consecutiv

JTI a fost certificat Top Employer (angajator de top) în Moldova și la nivel europan pentru al cincilea an consecutiv de către Institutul Top Employers. Totodată, este al patrulea an când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuți pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor și impunându-se în calitate de lider în domeniul resurselor umane.

Certificarea reprezintă o recunoaștere a condițiilor excelente de muncă oferite de JTI și a mediului de lucru propice pentru cultivarea și dezvoltarea talentelor. Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de strategie de dezvoltare a talentelor, planificare a forței de muncă, integrare a noilor angajați, programe de pregătire profesională continuă, management al performanței, dezvoltare a abilităților de leadership, dezvoltare a carierei, compensații și beneficii, și, bineînțeles, Cultura organizațională.

Studiul efectuat de Institutul Top Employers a confirmat practicile de succes ale JTI în domeniul Resurselor Umane în cadrul a 54 de birouri și fabrici certificate, în 50 de țări, incluzând România, Moldova și Bulgaria, dar și alte 12 țări din regiune: Armenia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Cehia, Georgia, Kazahstan, Polonia, Rusia, Serbia, Ucraina și Ungaria. În plus, JTI se situează pe primul loc ca Angajator de Top în regiunile Orientul Mijlociu, Europa și Asia Pacific, în timp ce în Africa și America de Nord JTI a fost certificat pentru prima oară.

Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova: „Este un nou succes remarcabil pentru JTI Moldova. Institutul Top Employers acordă recunoaștere angajatorilor din întreaga lume, care asigură condiții de angajare excelente, care cultivă și dezvoltă oameni talentați și care depun eforturi permanente pentru a îmbunătăți practicile de resurse umane. Suntem mândri că echipa noastră a obținut această prestigioasă certificare pentru a cincea oară consecutiv.

Această certificare vine și într-un moment foarte important pentru JTI Moldova. În 2017, JTI și-a extins activitatea în piața locală, în domeniul importului şi distribuției produselor din tutun, mărci ale JTI. Extinderea afacerii în Moldova reprezintă un angajament pe termen lung al companiei. Astfel, vom continua să investim în oamenii noștri și în mărcile noastre. Vom colabora și în continuare cu autoritățile de o manieră deschisă, constructivă și transparentă, pentru un mediu fiscal și legislativ stabil și previzibil, ținând cont și de valoarea semnificativă a contribuției la bugetul de stat plătită de compania noastră prin acciză și TVA. Și, nu în ultimul rând, vom continua să fim o companie responsabilă prin investițiile în comunitatea în care ne desfășurăm afacerea, prin susținerea unor evenimente culturale de înaltă ținută artistică și prin suportul acordat proiectelor sociale în Republica Moldova.”

Tatiana Mihailiuc, Manager Resurse Umane: ”Certificarea Institutului Top Employers reprezintă recunoașterea celor mai bune practici de resurse umane și determinarea noastră de a dezvolta un mediu de lucru diversificat, în care angajații să poată excela. De-a lungul anilor, am evoluat ca organizație și am dezvoltat procese complexe precum managementul performanței și al talentelor – oameniipotriviți în roluri potrivite, planul de succesiune și managementul carierei, dar și programele care promovează consolidarea echipei. Am investit și investim în continuare în dezvoltarea aptitudinilor, competențelor angajaților și a culturii noastre organizaționale. Suntem onorați de această distincție și o dedicăm oamenilor noștri”

La nivel global, continuând să construiască pe baza reputației de angajator care oferă condiții excelente de muncă, JTI și-a extins statutul de Top Employer. În cadrul ceremoniei anuale care a avut loc în luna februarie la Amsterdam, JTI a primit certificarea globală Top Employer pentru al patrulea an consecutiv, împreună cu cel mai mare număr de certificări regionale de până acum: compania a fost cotată numărul unu în Europa, Asia-Pacific și America de Nord.

Howard Parks, Vicepreședinte Senior pentru Resurse Umane și membru al Comitetului Executiv JTI, atribuie reputația excelentă a companiei în calitate de angajator, unei abordări pe termen lung a Resurselor Umane, care pune angajații pe primul loc: „Dacă începem să ne gândim la angajați ca la investitori, mai degrabă decât ca la niște active, vom ajunge să ne schimbăm abordarea legată de recrutare, motivare, dezvoltare și păstrare a acestora. La fel ca investitorii noștri, angajații sunt preocupați de ceea ce se întâmplă astăzi, însă sunt și mai interesați de ceea ce urmează.”

#

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producători internaționali de produse din tutun. Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are circa 27.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 120 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com.

Produsele JTI sunt prezente pe piața din Moldova din 2001, iar baza afacerii JTI de aici au fost puse încă în anul 2005 când a fost inaugurată Reprezentanța JTI în Moldova, cu sediul central la Chișinău. În anul 2017, JTI și-a extins afacerea în Moldova prin inaugurarea unei noi entități, “JT International Trading” SRL, care include importul şi distribuția produselor din tutun, mărci ale JTI în piața locală.

Institutul Top Employers certifică la nivel global condițiile de lucru excelente oferite angajaților. Condițiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească și să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut angajatorii de top din întreaga lume, începând din 1991. Pentru mai multe informații despre Institutul Top Employers și Certificarea ca Angajator de Top, vizitați: www.top-employers.com.

 

 

Alte noutăți de la membri

 

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO