10 august 2018

PREMIERĂ DE LA FINCOMBANK! ACUM POȚI SOLICITA UN CREDIT ONLINE!

img

PREMIERĂ DE LA FINCOMBANK!

ACUM POȚI SOLICITA UN CREDIT ONLINE!

Chișinău, 10 august 2018. Acum toți cei care doresc să beneficieze de un credit bancar, îl pot solicita ONLINE, direct de acasă sau de la birou! FinComBank S.A. lansează un nou produs pe piața bancară din Republica Moldova, care va ușura considerabil procedura de perfectare a unui credit.

Totodată, FinComBank S.A. a simplificat esențial și procedura de solicitare a acestuia. Acum poți primi un credit fără a prezenta certificatul de salariu! Ai nevoie doar de actul de identitate. Dar decizia de eliberare a creditului o primești direct la nr. de telefon mobil сu un SMS. Simplu și rapid!

Scapă de birocrație și economisește-ți timpul prețios doar cu ofertele FinComBank S.A.!

Numai la FinComBank S.A. poți solicita un credit ONLINE!

Accesează rubrica SOLICITARE CREDIT ONLINE pe adresa www.fincombank.com   https://fincombank.com/ro/solicitare-credit-online/, completează datele necesare și primește decizia de eliberare a creditului prin telefon!

Solicită ONLINE următoarele tipuri de credite:

     Creditul de consum Express Credit, care oferă posibilitatea de a obţine rapid banii pentru orice necesitate, în sumă de până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj;

     Creditul de consum Express Credit Simplu, cu care poți beneficia de o sumă de până la 20.000 de lei, pentru o perioadă de 12 luni, fără gaj;

     Cardul de credit OPTI. Te poți bucura de un credit în sumă de până la 150.000 lei, pe termen de până la 36 luni. Mai mult decât atât, dacă întorci suma utilizată în termen de 60 de zile, atunci nu plătești nici o dobândă!

Nu ezita! Solicită acum creditul ONLINE!

Iar pentru mai multe informaţii despre serviciile FinComBank, vă rugăm să ne contactaţi:

Теl.: (+373-22) 26-99-99

E-mail: fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

 

 Despre FinComBank:

FinComBank a fost înființată în anul 1993. Printre clienții FinComBank se numără persoane fizice, businessul micro, mic şi mijlociu, care reprezintă toate sectoarele de bază ale economiei țării. Pe parcursul mai multor ani banca are o colaborare de succes cu Banca Mondială, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (European Fund for Southeast Europe), Corporaţia pentru investiţii străine private (Overseas Private Investment Corporation (OPIC), FinComBank este membru al Proiectul de Servicii Financiare Rurale şi Dezvoltarea Businessului Agricol (IFAD), al Proiectului de Investiţii şi Servicii Rurale (RISP), precum şi al Proiectului de Ameliorare a Competitivităţii, faza I și II (PACI, PACII).

 

Alte noutăți de la membri

 

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO