Adunarea Generală și Recepția de Aniversare a 6 ani EBA Moldova

În data de 5 decembrie 2017, EBA Moldova a organizat Adunarea Generală a membrilor și Recepția de Aniversare a 6 ani EBA, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău.

Adunarea Generală a fost deschisă de către Thomas Moser, Președintele EBA, care a reiterat progresul și succesele obținute de către EBA în acest an, în toate ariile sale de activitate. Mariana Rufa, Directorul Executiv EBA, a susținut o prezentare axată pe Sumarul Activităților din 2017, la fel și Planul Acțiunilor pe 2018, trecând în revistă indicatorii cheie de performanță, membrii noi EBA, aspectele dialogului politic, noul concept a categoriilor de membri EBA, la fel și alte activități ale asociației din mediul de afaceri pe plan local și internațional. Un punct important din agendă a fost re-alegerea lui Thomas Moser în funcția de Președinte al Asociației Businessului European. Vasile Plămădeală, reprezentantul Delegației UE la ședință a menționat importanța EBA în fortificarea mediului de afaceri din Moldova și în promovarea valorilor europene și celor mai bune practici de management în afaceri în comunitatea antreprenorială din Moldova.

Recepția de Aniversare a 6 ani EBA Moldova a fost organizată la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală. EBA a fost onorată de prezența E.S. Domnul Peter Michalko, Președintele Onorific EBA și Şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, la fel și de prezența Secretarului General de Stat, Iulia Costin. Printre invitați au fost prezenți si alți reprezentanți ai Delegației UE în RM, corpuri diplomatice, reprezentanți ai autorităților publice și parteneri a organizațiilor internaționale.