Antreprenorii din stânga Nistrului și zona de securitate pot obține asistență în valoare de până la 15 mii dolari pentru crearea sau dezvoltarea afacerilor

Condițiile de participare la concurs le găsiți aici: http://bit.ly/adtradebusiness

Pe 29 și 30 iunie vor avea loc on-line sesiuni de informare cu privire la condițiile și modul de desfășurare a concursului.

Doritorii de a participa la sesiuni trebuie să completeze formularul disponibil aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAF3AYhu9mgUvLfYeDcxMoKiiBBPxF1skMmu-FDqHWGoe7LQ/viewform

Această inițiativă de susținere a afacerilor este finanțată de Suedia și implementată de proiectul PNUD/AdTrade prin intermediul Agenției pentru Inovare și Dezvoltare (AID) și Asociației Businessului European (EBA Moldova).

Pentru mai multe detalii, antreprenorii din zona de securitate îl pot contacta pe Stelian Andronachi, expert EBA Moldova, prin e-mail la adresa stelian.andronachi@gmail.com sau la numărul de telefon 069 500 457.

Antreprenorii din stânga Nistrului o pot contacta pe Zinaida Emilianova, directoarea AID, prin e-mail la adresa info@innovation.md sau la numărul de telefon +(373)77879179.