EBA a susținut o prezentare în Tbilisi, la evenimentul “Business Integrity Regional Experts’ Seminar”

EBA Moldova, reprezentată de către Directorul Executiv - Mariana Rufa, a participat la evenimentul intitulat “Business Integrity Regional Experts’ Seminar”, organizat de către EBRD, OECD și UNDP, în perioada 13-14 martie 2018 în Tbilisi, Georgia.

EBA Moldova a susținut o prezentare focusată pe importanța principiilor integrității de business, ce trebuie luate în considerație de către sectorul privat și cum acest aspect poate fi un catalizator al dezvoltării afacerii. Mariana Rufa a prezentat implicațiile practice și soluțiile aplicabile în contextul implementării integrității de business, evidențiind în același timp oportunitățile Acordului de Asociere și DCFTA, ce are ca scop internaționalizarea afacerilor.

Seminarul a durat 2 zile, iar participanții au fost reprezentanți a 6 țări partenere din Europa de Sud-Est. Din partea delegației Republicii Moldova au făcut parte reprezentanți ai Consiliului Economic pe lângă Prim Ministru, organizațiilor de business, autorităților publice, EBRD și UNDP.