Masa rotundă: Provocări și Oportunități în implementarea învățământului dual organizată de EBA, GIZ și CCI

Pe 29 Mai, în cadrul evenimentului "Zilele Automotive în Moldova", EBA, GIZ and CCI au organizat o masă rotundă cu subiectul: Provocări și Oportunități în implementarea învățământului dual, unde membrii EBA și alte companii din diferite domenii: automotive, sistemul bancar, educație, ICT și construcții, investitori internaționali care au avut oportunitatea să adreseze propunerile și comentariile impozitarea și deductibilitatea în contextul implementării sistemului dual de învățământ în Moldova.

La sesiune au participat reprezentanți ai Ministerului Finanțelor și ai Serviciului Fiscal de Stat, precum și reprezentanți ai Ministerului Educației, care și-au împărtășit opiniile cu privire la subiectele menționate mai sus.

Mai mult de 20 de companii au avut posibilitatea să-și împărtășească punctul de vedere, precum și să contribuie la îmbunătățirea sistemului de învățământ dual din Moldova.

EBA va continua să colaboreze în continuare cu GIZ și CCI, precum și cu alți parteneri în elaborarea unui document de poziție, care va cuprinde comentariile și propunerile sectorului privat care vizează îmbunătățirea sistemului de învățământ dual în Moldova.