27 februarie 2018

Școala de Iarnă a Tinerilor Antreprenori - ediția a 8-a

Între 26 și 28 februarie 2018, EBA Moldova a organizat în parteneriat cu Youth EBA și JCI Chișinău cea de-a 8-a ediție a Școlii de Iarnă a Tinerilor Antreprenori. 70 de participanți au avut ocazia unică să învețe cum să-și dezvolte afacerea sau ideea de afaceri de la experți și manageri din companii locale și internaționale.

A 8-a ediție a cuprins teme bazate pe: Cele mai bune practici de management la nivel internațional; Aspecte de bază în contabilitate și finanțe; Finanțări disponibile pentru tinerii antreprenori; Marketing și Promovare digitală; Instrumente de bază de comunicare; Aspecte de bază de ordin legal în lansarea afacerii. Ca în fiecare ediție, am fost onorați de prezența speaker-ilor, experți și manageri a companiilor locale și internaționale, printre care și manageri a companiilor membre EBA:

 

  • Jose Luis Gomez Pascual, Country Manager, RED Union Fenosa;
  • Svetlana Japalau, Director General, BDR Associates;
  • Serghei Zaharcenco. Avocat, Brodsky Uskov Looper Reed & Partners;
  • Viorica Rumleanschi, Fondator și Director General, Vioser Consulting;
  • Ana Mereacre, Coordonator la ODIMM;
  • Dumitru Slonovschi, Director General la Magenta Consulting
  • Andrei Voica, Digital Marketing Consultant, BuzzTerra
  • Vitalie Moraru,Manager de transfer tehnic și inovare, Enterprise Europe Network Moldova.

 

La final, studenții au primit Diplome din partea organizatorilor și au fost încurajați să pună în practică tot ce au învățat pe parcursul celor trei zile. A 8-a ediție a Școlii de Iarnă a Tinerilor Antreprenori a fost organizată de EBA Moldova, în parteneriat cu Youth EBA și JCI Chișinău, cu ajutorul Academiei de Studii Economice din Moldova, Enterprise Europe Network, MAIB, BuzzTerra, Double’s Creative Design Studio.

 

Alte noutăţi

 

© 2012–2018 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO