News from members & partners

23 May 2017

PwC Moldova launches PayWell Moldova 2017 Salary and Benefits Survey

PwC Moldova is pleased to invite you to participate in PayWell Moldova 2017 salary & benefits survey!

20 March 2017

Kaufland susține comunitatea locală din Republica Moldova

Kaufland, una dintre cele mai mari companii de retail din Europa si partener al conferintei cu tema „Retail Modern in Republica Moldova: Climatul de consum si surse de crestere”, a acceptat invitatia lansata de Modern Buyer de a prezenta cateva dintre reperele succesului in expansiunea sa pe alte piete.

31 October 2016

BCR Chișinău a premiat câștigătorii celei de a doua ediții a Bursei Speranței

În data de 28 octombrie 2016 a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor celei de a doua ediții a Bursei Speranței, concurs lansat și susținut de BCR Chișinău S.A. Premiile au fost înmânate în prezența Excelenței Sale Domnul Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova.

10 October 2016

COCA-COLA HBC SETS OUT NEW SUSTAINABILITY TARGETS SUPPORTING ITS PURPOSE TO INSPIRE A BETTER FUTURE

The company’s 7 new 2020 goals aim at minimizing the environmental footprint, improving production efficiency and developing communities, while supporting the 17 UN Sustainable Development Goals.

20 June 2016

MAIB chairman awarded for building partnership bridges between business, scientific environment

The Chairman of the Management Board of CB Moldova Agroindbank, Serghei Cebotari, has been awarded a medal of the Moldovan Academy of Science (ASM), issued in a limited edition on the occasion of the 70th anniversary of the first research institutes in Moldova.

13 June 2016

Moldova Agroindbank susţine ştiinţa

Cu susţinerea BC „Moldova Agroindbank” SA, pe 12 iunie curent, au avut loc manifestări de amploare dedicate celei de-a 55-a aniversări a Academiei de Ştiinţe a Moldovei (AŞM) şi celei de-a 70-a aniversări de la crearea primelor institute de cercetări ştiinţifice din ţară. Ziua Academiei de Ştiinţe a Moldovei a avut loc la Complexul Etno-Cultural „Vatra”, întrunind înalţi oficiali de stat, administraţia AŞM, distinși cercetători, savanți și academicieni, reprezentanţi ai conducerii BC „Moldova Agroindbank” SA.

 

Publications

 

© 2012–2021 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO