Membrii ← înapoi la lista membrilor

ICS Strabag SRL

www.strabag.com

img

 

STRABAG SE este unul dintre primele grupuri de companii de constructii din Europa. Cu 73100 de angajați, am generat un volum al  producției de construcții de 13,6 miliarde € în anul financiar 2013. Din piețele noastre principale din Austria și Germania, suntem prezenți prin numeroasele noastre filiale în țările din Europa de Est și de Sud-Est, pe piețele selectate din Europa de Vest și în cazuri individuale de pe alte continente.

Am generat mai mult de 76% din volumul producției noastre pe piețele în care deținem una dintre primele trei poziții pe piață, cum ar fi Austria, Germania, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia, Polonia, România și Croația. Oferim serviciile noastre sub mai multe marci, printre care STRABAG, Heilit + Woerner, Mobius și Züblin. Serviciile se întind pe toate domeniile industriei de construcții și acoperă întregul lanț valoric de construcții.

Viziunea noastra este aceea de a deveni principalul furnizor pur de constructii in Europa. Pentru a atinge acest scop, ne străduim să fim cel mai bun ofertant - pentru a oferi calitate la cel mai bun pret.

 

Fondatorii noştri

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO