EBA Moldova a participat la Primul Forum al Parteneriatului Estic în Batumi, Georgia, ca parte a delegației oficiale ai Republicii Moldova

Pe 11 Iulie, EBA Moldova a participat la Primul Forum al Parteneriatului Estic în Batumi, Georgia, ca parte a delegației oficiale ai Republicii Moldova. 

Moldova trebuie să fie mai mult în UE și UE trebuie să fie mai mult în Moldova pentru a stimula dezvoltarea economică și bunăstarea oamenilor. Un efort mare, credința adevărată pentru același scop și unitatea puternică a poporului moldovenesc este foarte necesară pentru a realiza acest lucru, cu totul ușor de obiectivat. UE este aici pentru a ne susține eforturile!
Forumul a fost organizat cu sprijinul Comisiei Europene și al Centrului de Guvernare și Economie Europeană din Georgia. În cadrul forumului au participat oficiali de nivel înalt din țările Parteneriatului estic, Asociații de Business și Întreprinderi.

Moldova a fost reprezentată de către Mariana Rufa (EBA Moldova), Rodica Verbeniuc (Agenția de Investiții), Iuliana Constantin Dragalin (Cancelaria de Stat) Daniela Morari (MAEIE) Ana Groza (Asociația Investitorilor Străini), Adrian Gheorghita (AmCham), Diana Levcenco (Consiliul Economic pe langa Prim Ministru), David LeeMariam Kuchuloria and Vasile Luca.