Noutăți de la membri și parteneri

22 octombrie 2018

FinComBank lansează serviciul E-Commerce

Acum e mai simplu să inițiați sau să vă dezvoltați afacerea în mediul on-line Aveți o aplicație mobilă sau un site web? Doriți să le oferi clienților, pe lângă produse sau servicii, și o modalitate sigură și rapidă de achitare?

16 octombrie 2018

(VIDEO) 10 motive de a avea o platformă de telefonie inteligentă

Fiecare afacere depinde nemijlocit de clienți, însă clienții sunt tot mai greu de găsit și foarte ușor de pierdut. Puteți face față ambelor provocări cu ajutorul unei soluții de telefonie inteligentă care va crește garantat vânzările, va atrage clienți noi și îi va reține pe cei existenți. Domeniul de activitate poate fi oricare, de la imobiliare, construcții, agenții de turism etc. și până la servicii publice.

28 septembrie 2018

CONSULTANȚĂ 360° – CONCEPT INOVATOR ÎN DOMENIUL AFACERILOR, LANSAT ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Cromwell Evan Global, companie de consultanță fiscală și de afaceri și casa de avocatură Vernon | David sunt mândre să-și anunțe astăzi, asocierea CHIȘINĂU, 27 SEPTEMBRIE 2018. Premieră pentru Republica Moldova! Cromwell Evan Global (CEG) în asociere cu Vernon | David, lanseazăconceptulinovator numit „Consultanță 360°”. După mai mult de 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiar-fiscale acumulată în diverse companii de specialitate, inclusiv în PWC și KPMG, Oana Motoi a decis să fondeze Cromwell Evan Global. Lansată de curând în București, compania își deschide astăzi ușile oficial și în Chișinău. Vernon | David, condusă de avocatul american, Charles Vernon, este o casă de avocatură de top în Republica Moldova și, bine-cunoscută în România, cu o impresionantă expertiză multinațională de peste 17 ani.

18 septembrie 2018

SERVICIUL P2P DE LA FINCOMBANK, ACUM ȘI PENTRU DEȚINĂTORII VISA!

Ai nevoie să transferi bani prietenilor, colegilor sau rudelor, dar nu știi cum să faci asta sigur, comod și rapid? FinComBank S.A. îți vine în ajutor: сu serviciu la distanță „Transfer de la card la card (P2P)” vei putea efectua transferul bănesc în doar câteva secunde, fără a te adresa la banca.

18 septembrie 2018

Mobiasbancă oferă cele mai avantajoase condiții de creditare pentru afacerea ta!

Ai o afacere și vrei să o dezvolți? Mobiasbancă crede în tine și în afacerea ta, de aceea ți-am pregătit credite la cele mai avantajoase condiții și reduceri la deservire! Beneficiază acum de rate avantajoase ale dobânzii, mai mici decât cele standard, la:

22 august 2018

Afacerea ta poate fi dezvoltată avantajos cu ”Livada Moldovei” (BEI)

Dacă activezi în sectorul horticol, crești fructe, nuci, struguri de masă, pomușoare sau procesezi aceste produse, ai o pepinieră sau gestionezi alte afaceri conexe (tipărești etichete, produci ambalaj specializat etc.), la Mobiasbancă beneficiezi de finanțare avantajoasă din resursele Băncii Europene de Investiții (BEI) ”Livada Moldovei”.

10 august 2018

PREMIERĂ DE LA FINCOMBANK! ACUM POȚI SOLICITA UN CREDIT ONLINE!

Chișinău, 10 august 2018. Acum toți cei care doresc să beneficieze de un credit bancar, îl pot solicita ONLINE, direct de acasă sau de la birou! FinComBank S.A. lansează un nou produs pe piața bancară din Republica Moldova, care va ușura considerabil procedura de perfectare a unui credit.

18 iulie 2018

La BCR Chișinău poți solicita online servicii și produse bancare

Începând cu 16 iulie a.c., BCR Chișinău oferă o modalitate inedită de solicitare a anumitor servicii și produse bancare de către persoanele fizice rezidente, online, prin intermediul site-ului web. Acum, poți comanda ușor, rapid și comod un serviciu bancar de acasă sau din orice altă locație, astfel încât, atunci când te prezinți la bancă, ai deja tot setul de documente pregătit pentru semnare.

13 iunie 2018

PwC Moldova lanseaza Studiul salarial si de beneficii PayWell Moldova 20​18

PwC Moldova is pleased to invite you to participate in PayWell Moldova 201​8​ salary & benefits survey! At its 1​2th edition, PayWell survey: 1. analyses salary levels based on job, sector, geographic region and company size (depending on turnover and number of employees); 2. analyses compensation and benefits policies used by companies operating in Moldova.

07 iunie 2018

OFERTĂ AVANTAJOASĂ DE LA FINCOMBANK S.A. PENTRU MEDICI ȘI FARMACIȘTI

FinComBank S.A. aduce sincere felicitări medicilor și farmaciștilor, cu ocazia zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului! Pentru că apreciem munca și profesionalismul angajaților din sistemul medical, FinComBank S.A. a lansat o ofertă specială de împrumut pentru toate persoanele care activează în sectorul sănătății din Republica Moldova.

 

Publicații

 

© 2012–2018 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO