Noutăți de la membri și parteneri

28 martie 2018

Conferința anuală de taxe PwC Moldova reunește mediul de afaceri moldovean

În cadrul evenimentului la care au asistat peste 150 de participanți, specialiștii PwC din Moldova și România împreună cu reprezentanții autorităților publice au dezbătut cadrul fiscal și de reglementare al Republicii Moldova, provocările ce țin de raportarea financiară, regulile de concurență și protecția datelor cu caracter personal.

21 martie 2018

JTI Top Employer 2018

JTI a fost certificat Top Employer (angajator de top) în Moldova și la nivel europan pentru al cincilea an consecutiv de către Institutul Top Employers. Totodată, este al patrulea an când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuți pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor și impunându-se în calitate de lider în domeniul resurselor umane.

15 februarie 2018

Bancomatele FinComBank eliberează EURO, DOLARI SUA și LEI moldovenești

Chișinău, 12 februarie 2018. Leul nu va fi singura monedă eliberată de bancomatele FinComBank. ATM-urile băncii vor elibera și valută străină: Euro și Dolari SUA. O serie de bancomate cu nouă funcție urmează a fi disponibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

14 februarie 2018

Prima mașină electrică pentru transportarea sângelui, oferită de KAUFLAND Institutului Oncologic din Republica Moldova

Chișinău, 09 februarie 2018. Cu sprijinul Kaufland și la inițiativa Asociației „Centrul Primului Ajutor” din Republica Moldova, IMSP Institutul Oncologic din Republica Moldova a primit în utilizare gratuită o mașină electrică, echipată cu containere frigorifice pentru transportarea sângelui .

05 februarie 2018

FinComBank lansează VISA Widget Program

Reduceri pentru deținătorii cardurilor Visa emise de FinComBank. Această ofertă este accesibilă grație noului program Visa Widget, lansat în premieră în Republica Moldova. Reducerile sunt disponibile pentru mărfurile și serviciile oferite de o serie de prestatori și alți parteneri Visa de peste hotarele țării.

30 ianuarie 2018

Mobiasbancă – lider la creșterea portofoliului de credite în 2017

Potrivit datelor prezentate recent de Banca Națională a Moldovei, Mobiasbancă a devenit lider după volumul de creștere a portofoliului de credite, acesta majorându-se cu peste 791 milioane lei pe parcursul anului 2017.

15 ianuarie 2018

Kaufland aniversează 50 de ani fresh în Europa

Kaufland a fost înființat acum 50 de ani, în anul 1968, de la o mică afacere de familie cu 70 de angajați ajungând astăzi la o rețea internațională de succes. În prezent, Kaufland are peste 1.270 de magazine, aproximativ 148.000 de angajați în șapte țări europene și generează o cifră de afaceri anuală de circa 21,6 miliarde de euro.

21 decembrie 2017

Obține acum venituri mai mari cu noul depozit PREMIUM BCR

În ajunul aniversării a 20 de ani de stabilitate și transparență a BCR Chișinău, deschide un depozit în euro sau dolari pe un termen de la 6 la 36 luni și obține o dobândă anuală de până la 3% plus bonus la rata dobânzii de până la 0,25%

20 decembrie 2017

Kaufland lansează programul Global G.A.P. în Republica Moldova, în parteneriat cu programul IFC (International Finance Corporation)

Chișinău, 20 decembrie, 2017. Programul Global G.A.P. lansat de Kaufland în Republica Moldova, în parteneriat cu IFC, divizia de investiții a Băncii Mondiale este prevăzut pentru a fi implementat în anul 2018, iar toate costurile de instruire, analiză apă, sol, alte analize de laborator aferente, inclusiv și consultanța individuală vor fi susținute integral de Kaufland.

13 octombrie 2017

PwC Moldova publică studiul salarial si de beneficii PayWell Moldova 2017

Studiul salarial si de beneficii PayWell Moldova 2017 a fost lansat de către PwC Moldova. La studiu au participat 42 de companii, 21,462 angajați din 6 industrii, și oferă o analiză detaliată a datelor salariale pentru 854 de locuri de muncă testate.

 

Publicații

 

© 2012–2018 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO