Noutăți de la membri și parteneri

13 iunie 2018

PwC Moldova lanseaza Studiul salarial si de beneficii PayWell Moldova 20​18

PwC Moldova is pleased to invite you to participate in PayWell Moldova 201​8​ salary & benefits survey! At its 1​2th edition, PayWell survey: 1. analyses salary levels based on job, sector, geographic region and company size (depending on turnover and number of employees); 2. analyses compensation and benefits policies used by companies operating in Moldova.

07 iunie 2018

OFERTĂ AVANTAJOASĂ DE LA FINCOMBANK S.A. PENTRU MEDICI ȘI FARMACIȘTI

FinComBank S.A. aduce sincere felicitări medicilor și farmaciștilor, cu ocazia zilei profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului! Pentru că apreciem munca și profesionalismul angajaților din sistemul medical, FinComBank S.A. a lansat o ofertă specială de împrumut pentru toate persoanele care activează în sectorul sănătății din Republica Moldova.

23 mai 2018

Raport de sustenabilitate Kaufland

Chișinău, 15 mai 2018 - Kaufland România anunță publicarea primului Raport de Sustenabilitate ce prezintă realizările companiei și impactul activității sale în anul financiar 2016 – 2017 (01.03.2016 - 28.02.2017). În perioada 2016-2017, salariul minim la Kaufland România a fost cu peste 20% mai mare decât cel minim legal.

21 mai 2018

CU CARDUL PLATINUM DE LA FINCOMBANK REALIZEAZĂ-ȚI DREPTUL TĂU LA MAI MULT!

Chișinău, 21 mai 2018.FinComBank S.A. pune în circulație cardul Platinum, un nou produs ce oferă acces direct la servicii de înaltă calitate, prestate oriunde în lume:

28 martie 2018

Conferința anuală de taxe PwC Moldova reunește mediul de afaceri moldovean

În cadrul evenimentului la care au asistat peste 150 de participanți, specialiștii PwC din Moldova și România împreună cu reprezentanții autorităților publice au dezbătut cadrul fiscal și de reglementare al Republicii Moldova, provocările ce țin de raportarea financiară, regulile de concurență și protecția datelor cu caracter personal.

21 martie 2018

JTI Top Employer 2018

JTI a fost certificat Top Employer (angajator de top) în Moldova și la nivel europan pentru al cincilea an consecutiv de către Institutul Top Employers. Totodată, este al patrulea an când JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se printre angajatorii recunoscuți pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor și impunându-se în calitate de lider în domeniul resurselor umane.

15 februarie 2018

Bancomatele FinComBank eliberează EURO, DOLARI SUA și LEI moldovenești

Chișinău, 12 februarie 2018. Leul nu va fi singura monedă eliberată de bancomatele FinComBank. ATM-urile băncii vor elibera și valută străină: Euro și Dolari SUA. O serie de bancomate cu nouă funcție urmează a fi disponibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

14 februarie 2018

Prima mașină electrică pentru transportarea sângelui, oferită de KAUFLAND Institutului Oncologic din Republica Moldova

Chișinău, 09 februarie 2018. Cu sprijinul Kaufland și la inițiativa Asociației „Centrul Primului Ajutor” din Republica Moldova, IMSP Institutul Oncologic din Republica Moldova a primit în utilizare gratuită o mașină electrică, echipată cu containere frigorifice pentru transportarea sângelui .

05 februarie 2018

FinComBank lansează VISA Widget Program

Reduceri pentru deținătorii cardurilor Visa emise de FinComBank. Această ofertă este accesibilă grație noului program Visa Widget, lansat în premieră în Republica Moldova. Reducerile sunt disponibile pentru mărfurile și serviciile oferite de o serie de prestatori și alți parteneri Visa de peste hotarele țării.

30 ianuarie 2018

Mobiasbancă – lider la creșterea portofoliului de credite în 2017

Potrivit datelor prezentate recent de Banca Națională a Moldovei, Mobiasbancă a devenit lider după volumul de creștere a portofoliului de credite, acesta majorându-se cu peste 791 milioane lei pe parcursul anului 2017.

 

Publicații

 

© 2012–2018 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO