Noutăți de la membri și parteneri

24 iulie 2019

UN NOU DIRECTOR LA CONDUCEREA BIROULUI VERNON DAVID DIN REPUBLICA MOLDOVA

CHIȘINĂU, 24 Iulie 2019. Cunoscutulavocat moldovean, Sergiu Bivol, a fost numit de către partenerii Vernon David în funcția de director al biroului de avocați de la Chișinău.

31 mai 2019

PwC Moldova lanseaza Studiul salarial si de beneficii PayWell Moldova 2019

PwC Moldova va invita sa participati la Studiul salarial si de beneficii - PayWell Moldova, care este un instrument util pentru companiile care doresc sa atraga, sa mentina si sa motiveze cei mai talentati angajati. De ce sa participati?

21 martie 2019

FINCOMBANK S.A. OFERĂ FINANȚARE TINERILOR ANTREPRENORI PÂNĂ LA 1.500.000 DE LEI

FinComBank a lansat campania #FinComBusiness – partenerul succesului tău, pentru a susține tinerii antreprenori cu fondurile alocate prin intermediul proiectelor de finanțare IFAD (FIDA) I, IV, V Refinanțare, RISP II Refinanțare și PAC II Refinanțare. Proiectele speciale sunt destinate tinerilor întreprinzători cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care dețin 75% din capitalul întreprinderii (în decursul primilor doi ani de finanțare).

28 februarie 2019

FINCOMBANK S.A. ANUNȚĂ DESCHIDEREA UNEI NOI SUCURSALE ÎN CAPITALĂ

FINCOMBANK S.A. ANUNȚĂ DESCHIDEREA UNEI NOI SUCURSALE ÎN CAPITALĂ Vă așteptăm cu drag în incinta noului sediu! FinComBank S.A. își lărgește rețeaua de subdiviziuni teritoriale prin deschiderea unei noi sucursale în orașul Chișinău. Sucursala nr.20 este situată pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6. și va oferi clienţilor băncii confort, comoditate şi acces la toată gama de produse oferite de FinComBank S.A.

 

Publicații

 

© 2012–2020 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO