Noutăți de la membri și parteneri

13 februarie 2019

PwC Romania is looking for Robotics Process Automation Developer (RPA).

PwC Romania is looking for Robotics Process Automation Developer (RPA). We are all aware that we live in a technology driven world and Intelligent Automation is on all the CEO’s agendas. In response to the massive demand, our team is growing and we have opportunities for capable and motivated professionals to work as Robotics Process Automation Developer (RPA)

11 februarie 2019

Moldova Agroindbank – lider la creditare, cu un portofoliu sănătos de credite

Moldova Agroindbank – lider la creditare, cu un portofoliu sănătos de credite În anul 2018 Moldova Agroindbank a redus cu 5,6 puncte procentuale ponderea portofoliului de credite neperformante, de la 11,58% (la sfârşitul anului 2017) la 5,98% (în decembrie 2018), în situaţia în care media pe sistemul bancar este de 12,54%. Pentru clienţii şi partenerii MAIB, un nivel scăzut al creditelor neperformante se traduce în:

24 ianuarie 2019

Finanțare pentru tineri de până la 1.500.000 de lei. Noi facilități de finanțare pentru tinerii antreprenori de la FinComBank

Ești tânăr și ambițios? Vrei să-ți dezvolți afacerea? Începând cu luna ianuarie, FinComBank S.A. îți pune la dispoziție un program de susținere a tinerilor întreprinzători. Fondurile vor fi alocate prin intermediul proiectelor de finanțare IFAD I, IV, V Refinanțare, RISP II Refinanțare și PAC II Refinanțare.

22 octombrie 2018

FinComBank lansează serviciul E-Commerce

Acum e mai simplu să inițiați sau să vă dezvoltați afacerea în mediul on-line Aveți o aplicație mobilă sau un site web? Doriți să le oferi clienților, pe lângă produse sau servicii, și o modalitate sigură și rapidă de achitare?

16 octombrie 2018

(VIDEO) 10 motive de a avea o platformă de telefonie inteligentă

Fiecare afacere depinde nemijlocit de clienți, însă clienții sunt tot mai greu de găsit și foarte ușor de pierdut. Puteți face față ambelor provocări cu ajutorul unei soluții de telefonie inteligentă care va crește garantat vânzările, va atrage clienți noi și îi va reține pe cei existenți. Domeniul de activitate poate fi oricare, de la imobiliare, construcții, agenții de turism etc. și până la servicii publice.

28 septembrie 2018

CONSULTANȚĂ 360° – CONCEPT INOVATOR ÎN DOMENIUL AFACERILOR, LANSAT ÎN PREMIERĂ ȘI ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Cromwell Evan Global, companie de consultanță fiscală și de afaceri și casa de avocatură Vernon | David sunt mândre să-și anunțe astăzi, asocierea CHIȘINĂU, 27 SEPTEMBRIE 2018. Premieră pentru Republica Moldova! Cromwell Evan Global (CEG) în asociere cu Vernon | David, lanseazăconceptulinovator numit „Consultanță 360°”. După mai mult de 10 ani de experiență în domeniul consultanței financiar-fiscale acumulată în diverse companii de specialitate, inclusiv în PWC și KPMG, Oana Motoi a decis să fondeze Cromwell Evan Global. Lansată de curând în București, compania își deschide astăzi ușile oficial și în Chișinău. Vernon | David, condusă de avocatul american, Charles Vernon, este o casă de avocatură de top în Republica Moldova și, bine-cunoscută în România, cu o impresionantă expertiză multinațională de peste 17 ani.

18 septembrie 2018

SERVICIUL P2P DE LA FINCOMBANK, ACUM ȘI PENTRU DEȚINĂTORII VISA!

Ai nevoie să transferi bani prietenilor, colegilor sau rudelor, dar nu știi cum să faci asta sigur, comod și rapid? FinComBank S.A. îți vine în ajutor: сu serviciu la distanță „Transfer de la card la card (P2P)” vei putea efectua transferul bănesc în doar câteva secunde, fără a te adresa la banca.

18 septembrie 2018

Mobiasbancă oferă cele mai avantajoase condiții de creditare pentru afacerea ta!

Ai o afacere și vrei să o dezvolți? Mobiasbancă crede în tine și în afacerea ta, de aceea ți-am pregătit credite la cele mai avantajoase condiții și reduceri la deservire! Beneficiază acum de rate avantajoase ale dobânzii, mai mici decât cele standard, la:

22 august 2018

Afacerea ta poate fi dezvoltată avantajos cu ”Livada Moldovei” (BEI)

Dacă activezi în sectorul horticol, crești fructe, nuci, struguri de masă, pomușoare sau procesezi aceste produse, ai o pepinieră sau gestionezi alte afaceri conexe (tipărești etichete, produci ambalaj specializat etc.), la Mobiasbancă beneficiezi de finanțare avantajoasă din resursele Băncii Europene de Investiții (BEI) ”Livada Moldovei”.

10 august 2018

PREMIERĂ DE LA FINCOMBANK! ACUM POȚI SOLICITA UN CREDIT ONLINE!

Chișinău, 10 august 2018. Acum toți cei care doresc să beneficieze de un credit bancar, îl pot solicita ONLINE, direct de acasă sau de la birou! FinComBank S.A. lansează un nou produs pe piața bancară din Republica Moldova, care va ușura considerabil procedura de perfectare a unui credit.

 

Publicații

 

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO