Noutăţi

26 martie 2019

Ședință tehnică cu Dl. Ruslan Codreanu, Primar al mun. Chișinău dedicată funcționalității sistemelor de management a deșeurilor

În contextul primei ședinței cu domnul Ruslan Codreanu, Primar interimar al mun.Chișinău cu membrii EBA din 26 Februarie, EBA Moldova a discutat o serie de probleme și a convenit să le abordeze mai detaliat într-o serie de ședințe de follow up.

22 martie 2019

Ședința tehnica a Comitetului pe Resurse Umane , prezidat de către Dl Eduard GURIN, Vernon David

Pe 22 martie curent, EBA Moldova a organizat ședința Comitetului pe Resurse Umane , prezidat de către Dl Eduard GURIN, Vernon David în cadrul căreia s-au discutăm principalele deficiențe legate de managementul resurselor umane și aplicabilitatea legislației în domeniul muncii.

22 martie 2019

EBA Moldova a organiza un Workshop: Dezvoltarea capacitatilor practice in elaborarea serviciilor intr-o asociatie livrat de către AseTila Köstinger Von Sonnenland, expert Camera de Comerț și Industrie din Austria.

În perioada 19-20 Martie 2019,, EBA Moldova a organiza un Workshop: Dezvoltarea capacitatilor practice in elaborarea serviciilor intr-o asociatie livrat de către AseTila Köstinger Von Sonnenland, expert Camera de Comerț și Industrie din Austria.

18 martie 2019

EBA Moldova participa la un Program de schimb prcat privind implementarea AA cu UE în Ucraina, Moldova și Georgia desfășurat la Tbilisi

Pe 18 martie, EBA Moldova a participat la un Programului- cadru dedicat Platformei de schimb practic privind implementarea Acordului de Asociere cu UE în Ucraina, Moldova și Georgia, care s-a desfășurat la Tbilisi, Georgia.

15 martie 2019

Ședința tehnică a Comitetului pe cadrul regulatoriu prezidat de către Dl Oleg EFRIM, Efrim Roșca și Asociații

Pe 15 martie curent, a avut loc ședința Comitetului pe cadrul regulatoriu , prezidat de către Dl Oleg EFRIM, Efrim Roșca și Asociații în cadrul căreia au fost prezentate principalele probleme aferente reglementării activității mediului de afaceri, precum și au fost colectate și alte deficiențe cu care se confruntă Membrii EBA.

25 februarie 2019

EBA announces a call for agenda of business trip

Starting with 1st of February 2018 European Business Association is implementing the Project “Civil Society for Social and Economic Development in Moldova”, project implemented with the financial support of European Union and co-financed by Swedish Government through East-European Foundation. During 17-20th of June 2019 European Business Association is planning a business trip to Vienna, Austria.

25 februarie 2019

EBA announces a call for travel companies

Starting with 1st of February 2018 European Business Association is implementing the Project “Civil Society for Social and Economic Development in Moldova”, project implemented with the financial support of European Union and co-financed by Swedish Government through East-European Foundation.

20 februarie 2019

EBA Moldova a prezentat oportunitățile oferite de către sectorul privat din Moldova pentru tineri in cadrul Conferinței „Abilitarea tinerilor pentru o dezvoltare durabilă”

Pe 20 Februarie, EBA Moldova a participat in cadrul Conferinței „Abilitarea tinerilor pentru o dezvoltare durabilă” cu o prezentare despre oportunitățile oferite de către sectorul privat din Moldova pentru tineri.

22 ianuarie 2019

Workshop practic: Închiderea exercițiului financiar 2018. Tendințe fiscale aplicabile în 2019

Ținând cont de procesul in desfasurare ce tine de închidere a anului fiscal 2018, precum și modificările în Politica Fiscală și aplicabilitatea în termeni practici, EBA Moldova in colaborare cu compania Cromwell Evan Global a organizat un seminar practic pe tema “Închiderea Exercițiului Financiar 2018. Tendințe fiscale aplicabile în 2019” în care au fost explicate aspectele listate mai jos:

 

Publicații

 

© 2012–2019 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO