Noutăţi

06 aprilie 2018

Grup de Lucru pe Învățământul Dual

e 6 Aprilie, EBA Moldova a participat în cadrul Grupului de lucru multidisciplinar, creat în scopul definirii priorităților pentru revizuirea cadrului normativ existent și elaborarea unor documente normative suplimentare, în contextul implementării Hotărârii Guvernului Republicii Moldova cu nr. 70 din 22.11.2018 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la organizarea programelor de formare profesională tehnică prin învăţământ dual.

05 aprilie 2018

Seminar tehnic pe IFRS 9

În data de 5 aprilie 2018, EBA Moldova a organizat un Seminar Tehnic pe tema IFRS 9. Seminarul a fost livrat de către Lilia Colin, ACCA, Senior Manager, Assurance Services, Ernst & Young.

03 aprilie 2018

Întrevedere cu Europarlamentari

Pe 3 Aprilie, Bordul EBA Moldova a participat la „European Parliament Meeting” condusă de Europarlamentari din Comisia pentru Afaceri Externe și Comisia pentru Bugete. Întrevederea a fost focusată pe aspecte privind implementarea DCFTA și accesul la asistența tehnică și financiară a sectorului privat.

23 martie 2018

Seminar dedicat implementării legislației naționale privind plata pentru poluarea mediului.

În data de 23 martie 2018, EBA a organizat în colaborare cu Serviciul Fiscal de Stat, un seminar dedicat implementării legislației naționale privind plata pentru poluarea mediului.

13 martie 2018

EBA a susținut o prezentare în Tbilisi, la evenimentul “Business Integrity Regional Experts’ Seminar”

EBA Moldova, reprezentată de către Directorul Executiv - Mariana Rufa, a participat la evenimentul intitulat “Business Integrity Regional Experts’ Seminar”, organizat de către EBRD, OECD și UNDP, în perioada 13-14 martie 2018 în Tbilisi, Georgia.

06 martie 2018

Masă Rotundă cu Președintele Consiliului Concurenței, Dna. Viorica Cărare

În data de 6 martie 2018, EBA Moldova a organizat împreună cu Consiliul Concurenței o masă rotundă cu tematica : „Aplicarea angajamentelor în cazul practicilor anticoncurențiale și concentrărilor economice – instrument european prevăzut de legea concurenței”.

28 februarie 2018

Dejun de Afaceri cu Domnul Chiril Gaburici, Ministrul Economiei și Infrastructurii a Republicii Moldova

În data de 28 februarie 2018, EBA Moldova a organizat un dejun de afaceri cu Domnul Chiril Gaburici, Ministrul Economiei și Infrastructurii. Scopul evenimentului a fost asigurarea unui dialog deschis între membrii EBA și Dnl. Gaburici, axat pe problemele actuale confruntate de către mediul de afaceri.

27 februarie 2018

Școala de Iarnă a Tinerilor Antreprenori - ediția a 8-a

Între 26 și 28 februarie 2018, EBA Moldova a organizat în parteneriat cu Youth EBA și JCI Chișinău cea de-a 8-a ediție a Școlii de Iarnă a Tinerilor Antreprenori. 70 de participanți au avut ocazia unică să învețe cum să-și dezvolte afacerea sau ideea de afaceri de la experți și manageri din companii locale și internaționale.

06 februarie 2018

Ședință tehnică EBA, pe tema “Formularul IPC 18"

În data de 6 februarie 2018, EBA a organizat o ședință tehnică pe tema “Formularul IPC 18”, pentru a discuta întrebările suplimentare cu referire la raportarea consolidată, cât și problemele și constrângerilor invocate în documentul de poziție elaborat de către EBA Moldova.

05 februarie 2018

Dejun de afaceri cu E.S. Domnul Peter Michalko

În data de 5 februarie 2018, EBA Moldova a organizat în colaborare cu AmCham Moldova, un dejun de afaceri cu E.S. Dnul Peter Michalko, Șeful Delegației UE în Republica Moldova și Președintele de onoare al EBA Moldova.

 

Publicații

 

© 2012–2018 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO