Mediul de Afaceri - Actualități

19 iunie 2018

Workshop ”DCFTA INFO BUSINESS” - Întreabă expertul organizat la Edineț

Pe 19 Iunie, EBA Moldova a participat la workshop-ul ”DCFTA INFO BUSINESS - Întreabă expertul: Acces la suport și finațare pentru creșterea competitivității afacerii și dezvoltarea companiei într-un mediu competitiv”, unde Alexandra Popa, Policy & Advocacy Manager a îndemnat mediul de afaceri din Soroca sa expună/prezinte dificultățile întâmpinate de sectorul privat în procesul activităților sale economice în contextul implementării prevederilor DCFTA.

14 iunie 2018

Workshop cu privire la amendamentele existente la cadrul legal privind protecția datelor cu caracter personal

EBA Moldova organized a practical workshop on the existing amendments to the legal framework on personal data protection. The workshop had 2 sessions: on 7th of May and on 14th of May. The sessions were focused on draft law on data protection; video equipment regimes; draft law on combating cyber crime.

11 iunie 2018

Ședință tehnică în cadrul CE privind protecţia sănătăţii populaţiei şi angajaţilor împotriva riscurilor asociate funcţionării staţiilor de alimentare cu produse petroliere

Pe 11 iunie EBA Moldova a participat la ședință tehnică în cadrul Consiliului Economic pe lângă Prim-Ministru, la care este pus în discuție subiectul ce ține de art.6 din Hotărârea Guvernului nr 606 din 02.09.2015 ”Pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind protecţia sănătăţii populaţiei şi angajaţilor împotriva riscurilor asociate funcţionării staţiilor de alimentare cu produse petroliere.”

08 iunie 2018

Workshop ”DCFTA INFO BUSINESS” - Întreabă expertul, organizat la Soroca

Pe 7 Iunie, EBA Moldova a participat la workshop-ul ”DCFTA INFO BUSINESS - Întreabă expertul: Acces la suport și finațare pentru creșterea competitivității afacerii și dezvoltarea companiei într-un mediu competitiv”, unde Alexandra Popa, Policy & Advocacy Manager a îndemnat mediul de afaceri din Soroca sa expună/prezinte dificultățile întâmpinate de sectorul privat în procesul activităților sale economice în contextul implementării prevederilor DCFTA.

07 iunie 2018

Atelier practic cu privire la modificările existente la cadrul legal privind protecția datelor cu caracter personal

Pe 7 iunie, EBA a organizat un workshop practic pentru membrii săi cu privire la modificările legale existente la cadrul legal privind sistemul de protecție a datelor cu caracter personal.

05 iunie 2018

Workshop DCFTA INFO BUSINESS - Întreabă expertul

Pe 5 Mai, EBA Moldova a participat la workshop-ul ”DCFTA INFO BUSINESS - Întreabă expertul: Acces la suport și finațare pentru creșterea competitivității afacerii și dezvoltarea companiei într-un mediu competitiv”, unde Mariana Rufa, Direcor Executiv EBA a îndemnat mediul de afaceri din Orhei sa expună/prezinte dificultățile întâmpinate de sectorul privat în procesul activităților sale economice în contextul implementării prevederilor DCFTA.

30 mai 2018

Vizită de studiu în Comrat în contextul ”Zilele Automotive din Moldova”

Pe 30 Mai, EBA Moldova împreună cu un grup de investitori internaționali dispuși să exploreze potențialul investițiilor în Găgăuzia au efectuat o vizită de studiu în Comrat, Găgăuzia.

23 mai 2018

Ședință tehnică al grupului de lucru multidisciplinar pe învățământ dual

Pe 23 Mai, EBA Moldova a participat la ședința tehnică a grupului de lucru multidisciplinar pe învățământ dual.

23 mai 2018

Situația climatului de afaceri din Moldova prezentată de EBA în cadrul unui evenimnet organizat de OECD și EU 4 Business

Mariana Rufa, Director Executiv EBA Moldova a furnizat o prezentare privind climatul de afaceri aflat în dificultate cu care se confruntă comunitatea de afaceri din Moldova în cadrul grupului de lucru din sectorul privat.

18 mai 2018

Ședință la ANSA privind certificatete fitosanitare și veterinare

Pe 18 mai, la cererea EBA Moldova - a fost organizată o întâlnire cu domnul Ion Toma, director adjunct al ANSA, pentru a discuta oportunitatea de a elimina numărul de certificate fitosanitare și veterinare.

 

Publicații

 

© 2012–2018 European Business Association
All rights reserved. Using materials from this site is permitted only with reference.

Website by AMIGO