EBA și-a sărbătorit cea de-a 5-a Aniversare

Pe 23 noiembrie, EBA a adunat membrii asociației, ambasadori, reprezentanți ai instituțiilor internaționale, șefi ai autorităților publice și conducătorii celor mai mari companii internaționale în Moldova, pentru a celebra cei 5 ani de activitate EBA, în atmosfera distinsă a Muzeului Național de Artă al Moldovei.

Dna Mariana Rufa, director executiv EBA, a ținut să le mulțumească celor prezenți pentru aportul adus asociației și a prezentat, în premieră, video-ul corporativ EBA. Evenimentul a culminat prin discursurile oficialilor prezenți la eveniment. Președintele asociației, dnul Thomas Moser, a reiterat importanța valorificării comerțului cu Uniunea Europeană. Premierul Pavel Filip a explicat necesitatea susținerii mediului de afaceri, care are un impact direct asupra bunăstării cetățenilor Republicii Moldova. Șeful delegației Uniunii Europene la Chișinău, dnul Pirkka Tapiola, a subliniat nevoia de lucra cu instituțiile internaționale pentru spori oportunitățile investiționale în țară. Nu în ultimul rând, președintele fondator al EBA, dna Silvia Radu, a explicat relevanța asociației, atât la momentul fondării, cât și în condițiile economice curente. După partea oficială, a urmat partea de networking.

Cu ocazia aniversării sale, EBA le mulțumește tuturor celor care și-au adus contribuția în dezvoltarea și tranformarea asociației în una fruntașă. Le mulțumim membrilor noștri pentru că au încredere în noi și ne susțin în rezolvarea problemelor arzătoare ale mediului de afaceri. Cu astfel de parteneri, succesul este garantat, iar noi rezultate nu vor întârzia să apară!