EBA lansaeza Editia 2.0 al Programului ZOOM IN BANKING implementat in colaborare cu Victoriabank si ASEM

În noiembrie 2019, a fost lansată prima ediție a proiectului Zoom in banking || Stagii de practică cu remunerare de la Victoriabank ediția 1.0/2019-2020 în parteneriat cu EBA și ASEM. Prin aceste proiecte, studenților facultății de finanțe de ASEM li se oferă posibilități de formare și dezvoltare profesională în domeniul financiar-bancar de la cei mai experimentați specialiști din cadrul Victoriabank precum și experți/parteneri naționali și internaționali ai Asociației Businessului European (EBA).

Miercuri, 11 noiembrie, în cadrul ASEM va fi lansată ediția 2.0 a proiectului Zoom in banking|| Stagii de practica cu remunerare de la Victoriabank.

Organizarea unor astfel de programe de stagii și traininguri pentru studenți fac parte din angajamentul Victoriabank și EBA pentru creșterea responsabilă inclusiv prin investiții în educație și pregătirea noilor generații.

După absolvirea cursului teoretic Zoom in banking, studenții vor fi invitați la un internship în cadrul băncii. Durata stagiului de practică va fi plătit de către Victoriabank în mărime 1.000 lei lunar. Totodată fiecare student stagiar va beneficia de un card de debit gratuit și oportunitatea a participa la training-urile și evenimente interne ale băncii.

Invitații evenimentului: Grigore Belostecinic -  Rector ASEM, Doctor habilitat, profesor universitar, academician; Vitalie Corniciuc – Vicepreședinte Victoriabank; Mariana Rufa  - Director Executiv EBA.

Detalii lansare eveniment: 

  • Data: miercuri, 11 noiembrie 2020  
  • Locația:  ASEM, str. Bănulescu-Bodoni, 59;  Blocul “F”; etajul 2 sala 203;
  • Ora: 12:00

Perioada de desfășurare a proiectului -  noiembrie 2020 – mai 2021