EBA prezintă beneficiile Programului German SES (Senior Experten Service)

La 12 mai EBA a organizat un dejun de afaceri pentru membrii sai, cu reprezentantul SES în Moldova, Dna. Valentina Mutylik, pentru a oferi o prezentare a oportunitatilor si beneficiilor pe care acest program le ofera companiilor private din Moldova.

Pentru evenimentul care a avut loc la Summit Centru in Chisinau au fost invitati doi reprezentanti din companiile care deja au beneficiat din acest proiect, Dna. Stela Moldovanu, director al Moldeco si Maxim Stamatin, manager al retelei de francize Star Kebab. In discursurile acestora, au descris valoarea pozitiva pe care au atins-o prin intermediul ajutorului expertilor.

Programul Senior Experten Service (SES) este organizatia leader din Germania ce tine de misiunile de voluntariat efectuate de specialisti si executiv seniori. SES este o organizatie non-profit, care sustine transferul voluntar de cunostinte si experienta in intreaga lume. Este important de reiterat ca Expertii SES pot impartasi experienta intr-o gama larga de domenii foarte specifice, variind de la aspecte financiare pana la procesul de producere tehnologica, prin aplicarea celor mai bune practici si expertize internationale.

Expertii SES ofera cunostinte avansate pentru a stimula o dezvoltare economica durabila iar misiunile SES intaresc aptitudinile companiilor in practic toate sectoarele si industriile.

Pentru intrebari aditionale cu referire la program, puteti contacta Oficiul Central EBA, pe +373 22 90 70 25; +373 79 025 999, sau ion.cebanu@eba.md.