EBO WWN (Reteaua Internationala a Asociatiilor Businessului European) a ales ca presedinte pe Minna Saneri

Pe 17 iunie membrii Retelei Internationala a Asociatiilor Businessului European (EBOWWN) a ales-o ca presedinte Minna Saneri in cadrul Intrunirii Generale Anuale. Dna. Saneri vine dupa presidentia Dlui Jason Collins care a durat in perioada 2011-2014. Dna Saneri, care anterior a fost Vice presedinte, a mentionat : "Sunt foarte onorata sa preiau pozitia si vad un potential substantial in dezvoltarea ulterioara a retelei. In particular, sunt extrem de satisfacuta de cresterea organizatiei. Intrunirea Generala Anuala din acest an a avut un nivel de prezenta fara precedent cuprinzand mai mult de 24 de organizatii individuale care urmeaza sa acceada in Organizatia de Business European, inclusiv Trinidad, Tobago si Ghana. Expansiunea retelei ramane a fi unul din scopurile principale ale EBO WWN, alaturi de fortificarea relatiilor dintre partile interesate atat din Institutiile Europene precum si din tara gazda si organizatii regionale."

Minna va conduce un board format din 5 persoane care impreuna reprezinta 24 de organizatii a Businessului European care sunt localizate in intreaga lume in afara teritoriului Uniunii Europene. Dna Minna este de nationalitate finlandeza, nativa din Kuala Lumpur, si este Directorul General al Camerei Europene din Malaysia. De asemenea, au revenit in componenta boardului Dnul Freddie Hoeglund (Taiwan); Renato Pacheco (Brazilia) care vor continua sa serveasca in calitate de Vice-Presedinte si Trezorier. Adam Dunnett (China) si Cristoph Heider (Koreea de Sud) au fost de curand selectati ca Vice Presedinte si respectiv Secretar si s-au alaturat boardului pentru prima data. Ca prima lor actiune pentru 2014, board-ul a co-optat ca Dul Jason Collins (Australia), fostul presedinte, sa devina consilierul onorific al EBOWWN. „Cunostintele si experienta D-lui Jason sunt de nepretuit, si sunt satisfacut ca Dumnealui va continua sa ne sustina" a spus Dna. Saneri.

Despre Reteaua Internationala a Asociatiilor Businessului European ASBL
Cu suportul Directiei Generale a Comisiei Europene pentru Intreprinderi si Industrie (DG ENTR), Reteaua Internationala EBO a fost oficial stabilita in 2001. In aprilie 2011 organizatia a fost oficial inregistrata la Brussels, Belgia ca o retea globala de 13 Asociatii de Business si Camere de Comert din tari non-EU. Reteaua Internationala EBO ASBL este unica organizatie care reprezinta interesele de afaceri ale EU in tarile in curs de dezvoltare (tari non-membre EU) la ziua de astazi cuprinzand 24 de membri inregistrati din intreaga lume. EBO oferea o retea comuna pentru Businessul European pe pietile non-EU (piete terte). EBO impartaseste informatii si cele mai bune practici in cadrul retelei si actorii implicati pentru a oferi servicii de calitatea intai pentru afacerile europene din afara Uniunii Europene. Ca o retea individuala EBO reprezinta „Vocea Businessului European de Peste Hotare".

Pentru mai multe informatii, Va rugam sa ne contactati:
Secretariatul EBO:
Reteaua globala EBO ASBL
• 00 32 (0) 485804281 |* secretariat@ebowwn.eu