EBA a gazduit vizita reprezentanților Comisiei Europene, Dna Alina Boiciuc, Deputy Head of Unit DG Trade și Alberto Fernandez Diez, DG TradeCoordonator Politici pentru Moldova și Ukraina.

Pe 5 Iulie, EBA Moldova a găzduit vizita reprezentanților  EU Commission, Dna Alina Boiciuc, Deputy Head of Unit DG Trade și Alberto Fernandez Diez, DG TradeCoordonator Politici pentru Moldova și Ukraina.

Întâlnirea a avut ca scop prezentarea principalelor priorități legate de comerțul sustenabil exprimate de către membrii EBA și de comunitatea de afaceri în contextul implementării AA / DCFTA. În acest sens, EBA a subliniat atenția acordată actualului guvern în promovarea modificării legale a domeniilor precum siguranța alimentelor, sectorul asigurărilor, sectorul energetic, gestionarea deșeurilor, combaterea monopolurilor..

Discuția s-a referit la legislația și practicile privind munca și sănătatea, care trebuie abordate de autoritățile locale, în mod transparent.

La întâlnire a fost prezent și Dl. Vasile Plamadeala, Ofițer pe Comerț, Delegația Uniunii Europene din Republica Moldova.