Sesiune Online cu Asociatia Oamenilor de Afaceri din UTA Gagauzia

In contextul Proiectului implementat de EBA Moldova “Societatea civila contribuie la dezvoltarea economica si sociala a tarii”, si a suportului oferit in cadrul Proiectului celor 6 Business Hub-uri regionale si a beneficiarilor acestora (IMM-uri regionale), la data de 9 aprilie EBA a organizat Sesiunea Online cu Asociatia Oamenilor de Afaceri din UTA Gagauzia.

Sedinta a fost axata pe intrebarile si deficientele companiilor din Gagauzia in perioada pandemiei cauzata de Covid-19, pe astfel de subiecte ca: Raporturi de muncă, aspecte de politică fiscală și aspecte legale/de ordin juridic.

Sedinta este coordonata de catre Kara Vladimir, Director Executiv al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Next, si Alexandra Popa, Manager Policy & Advocacy EBA.

Durim sa multumim expertilor EBA pentru implicarea in consultarea companiilor din regiune:

Roman Ivanov – Compania de avocatura Vernon David
Eduard Gurin - Compania de avocatura Vernon David
Anastasia Derevyankina – Compania PwC

Această activitate a fost realizată de Asociația Businessului European cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene în cadrul proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.