Thomas Moser - Noul Președinte al EBA Moldova, ales unanim în cadrul Adunării Generale a membrilor

Pe 13 octombrie, membrii EBA s-au întrunit în cadrul Adunării Generale anuale. Scopul adunării a fost de a informa membrii despre activitățile implementate si planificate de către asociație în perioada 2015-2016 și 2017.

Momentul-cheie al adunării a fost alegerea noului Președinte EBA. Prin vot unanim, rolul acesta i-a revenit domnului Thomas Moser, directorul general Danube Logistics.

În cadrul Adunării Generale, membrii au avut ocazia să afle mai multe detalii ce țin de activitatea EBA per ansamblu, precum și în cele trei domenii distincte de activitate. Directorul executiv EBA, dna Mariana Rufa, a oferit o prezentare detaliată a Activității Asociației pentru anul 2015 și 2016, informînd membrii despre actiunile concrete implementate în cele 3 domenii principale ale organizației. Ea a mai prezentat Planul de Acțiuni pentru 2017, încurajînd membrii să fie activi și să contribuie cu propuneri la planul dat, astfel încît activitățile asociației să fie focusate pe necesitățile fiecărui membru. Pe agenda de zi a fost inclusă și aprobarea Raporturilor de Audit pentru perioada 2012-2014 și 2015, si aprobarea bugetului pentru 2017.

Membrii EBA au reiterat relevanța EBA pentru consolidarea mediului de afaceri din Moldova și au exprimat deschiderea să susțină EBA  Moldova în continuare, aceasta fiind o voce importantă în dialogarea mediului privat cu sectorul public și instituțiile internaționale.