Înapoi în Acțiune cu EBA

Pe 2 februarie, membrii și partenerii EBA s-au adunat într-o atmosferă confortabilă, pentru a comunica și a discuta agenda EBA pentru 2017.

Evenimentul a început cu un discurs al Președintelui EBA, Dl Thomas Moser, și al Directorul Executiv EBA, Dna Mariana Rufa, în care aceștia i-au informat pe cei prezenți despre progresul de până acum și activitățile ulterioare ale asociației. Discursul a fost completat de către Președintele onorific EBA, Dl Pirkka Tapiola, care a comentat declarațiile cu privire la viitorul Acordului de Asociere și a explicat că sondajele de opinie arată un sprijin crescând, 64% din mărfurile exportate fiind orientate către piața europeană, cu volume în continuă creștere. El a mai adăugat că deși forța de muncă nu este suficientă, sunt emigranți dispuși să se întoarcă acasă în caz că li se oferă condițiile necesare. Excelența Sa a felicitat membrii EBA pentru că acționează ca o voce unită pentru sectorul privat și a încurajat EBA să pună în continuare presiune pentru reforme reale și lupta anticorupție.   

 

EBA le mulțumește sponsorilor evenimentului, Timbrus și EFES Vitanta Moldova Brewery pentru suportul acordat:

TIMBRUS este un proiect internaţional de creare a unor vinuri moldoveneşti noi de categoria premium. Vinurile TIMBRUS sunt create de faimosul enolog spaniol Manuel Ortiz, un cunoscut specialist european, care tinde să demonstreze faptul că în Moldova se poate şi trebuie de creat vin de clasă mondială.

 

 

EFES Moldova este cel mai mare producător de bere din Moldova, parte a "EFES Beverage Group"-unul dintre cei mai importanți producători de bere și băuturi răcoritoare din Turcia și spațiul CSI. Compania este al cincelea ca mărime producător de bere din Europa și este cunoscut în Moldova în special pentru mărcile "Bere Chișinău" și "Cidru Goldleaf".