EBA a organizat ședința Comitetului pe fiscalitate, în cadrul căreia s-a discutat proiectul Ordinului cu privire la aprobarea regulilor de implementare a prețurilor de transfer

EBA a organizat ședința Comitetului pe fiscalitate, în cadrul căreia s-a discutat proiectul Ordinului cu privire la aprobarea regulilor de implementare a prețurilor de transfer.

Ședința a fost convocată ca urmare a ședinței Grupului de lucru nr. 2 privind „Prețurile de transfer”, organizată de Ministerul Finanțelor la data de 22 septembrie 2023, în cadrul căreia a fost prezentat proiectul menționat supra.

Astfel, în cadrul ședinței Comitetului au fost discutate de către membri un șir de subiecte sensibile aferente conceptului Prețurilor de transfer, subiecte care ulterior se vor regăsi într-un document de poziție EBA care va fi prezentat Ministerului Finanțelor.  

Sincere mulțumiri pentru expertiza acordată dlui Pavel Sârghi – Partener SAIPH Consulting House și dnei Diana Ilicciev – Președinta Comitetului pe fiscalitate și vamă EBA, contabil-șef al Victoriabank.