Recepția de bun venit a noului Șef al Delegației UE și Președintele Onorofic EBA

EBA a organizat în data de 27 septembrie 2017 recepția de bun venit a noului Șef al Delegației Uniunii Europene la Chișinău și Președintele Onorofic al Asociației Businessului European, E.S. Dnul Peter Michalko.

Membrii și partenerii EBA au avut ocazia să discute cu noul Ambasador despre mediul de afaceri din Moldova și susținerea Delegației Uniunii Europene. Dnul Peter Michalko a declarat că dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova este o prioritate pentru UE, prin asigurarea unui progres a sectorului business fără obstacole. Totodată, noul Ambasador a apreciat efortul enorm depus de către echipa EBA și membrii săi pentru participarea lor activă în cadrul platformele naționale public-private, dar și pentru propunerile legale concrete oferite de către EBA în contextul reformei structurale. La fel, a fost apreciată contribuția Asociației în îmbunătățirea codului muncii, legislația controlului și inspecției, managementul deșeurilor și dezvoltarea politicii fiscale.

EBA și-a exprimat sincerele mulțumiri noului Președinte Onorific al asociației și dorința de a colabora împreună pentru dezvoltarea continuă a mediului de afaceri din Republica Moldova.