Baker Tilly Klitou and Partners SRL

www.bakertilly.md

Baker Tilly Moldova este o companie lider de auditori, contabili și consilieri de afaceri. Membru al Baker Tilly International, a 10-a cea mai mare rețea de contabilitate, oferă consultanță unică în domeniul contabilității, asigurărilor fiscale și de afaceri, bazându-se pe experți recunoscuți la nivel internațional în industrie și servicii. Baker Tilly International este reprezentată de 700 de birouri în 145 de teritorii, cu venituri globale combinate de 4,7 miliarde de dolari.

24 de parteneri și peste 400 de profesioniști oferă servicii la cele mai înalte standarde pentru peste 6.000 de companii care operează atât la nivel național, cât și internațional, în toate industriile.

Baker Tilly operează în Moldova din 2007 și se află în prezent printre cele 10 firme internaționale de contabilitate. Are peste 12 profesioniști și este recunoscut ca angajator ACCA Platinum.

Baker Tilly în Moldova oferă un pachet cuprinzător de servicii profesionale, cum ar fi auditul situațiilor financiare, audit intern, contabilitate externalizată, consultanță fiscală și servicii de finanțare corporativă.

Baker Tilly Moldova are o vastă experiență în auditul entităților publice, companiilor cu finanțare internațională și companiilor mijlocii spre mari cu capital moldovenesc.

Compania este inclusă în lista de consultanți aprobați de BERD, este eligibilă pentru auditarea proiectelor finanțate de Banca Mondială și USAID.