Baker Tilly sărbătorește 16 ani de excelență și creștere în Moldova

Baker Tilly Moldova, firmă membră a Baker Tilly Europa de Sud-Est, este mândră să marcheze cea de-a 16-a aniversare. În ultimul deceniu și jumătate, Baker Tilly Moldova s-a impus ca un partener de încredere pentru întreprinderile care caută servicii profesionale de contabilitate, audit, taxe și consultanță pe piața Moldovei și nu numai.

De la înființarea sa în 2007, Baker Tilly Moldova și-a menținut angajamentul de a oferi servicii excepționale și asistentă clienților la parcurgerea drumului mediului de afaceri complex și mereu în schimbare. Devotamentul ferm al firmei pentru excelență, integritate și inovație i-a câștigat reputația de partener de încredere, recunoscut în diverse industrii.

De-a lungul anilor, Baker Tilly Moldova a atins repere semnificative și a jucat un rol vital contribuind la creșterea rețelei Baker Tilly în regiunea Europei de Sud-Est. Echipa de profesioniști cu înaltă calificare a firmei combină experiență locală cu cele mai bune practici globale pentru a oferi soluții personalizate care abordează nevoile și provocările unice ale fiecărui client.

"Ne bucurăm că sărbătorim 16 ani de succes și expansiune în Moldova", a declarat Moisis Aristidou, Country Managing Partner al Baker Tilly Moldova. "Această etapă evidențiază munca grea, dedicarea și competenta echipei noastre talentate. Ne exprimăm recunoștința față de clienții noștri pentru încrederea și sprijinul, care au avut un rol esențial în colaborarea noastră."

În calitate de membru al rețelei globale Baker Tilly, Baker Tilly Moldova beneficiază de acces la o multitudine de resurse, perspectivele industriei și experiență internațională. Acest lucru permite firmei să ofere clienților o gamă largă de servicii, inclusiv audit și asigurare, planificare fiscală și conformitate, consultanță în afaceri, finanțe corporative și multe altele. Capacitatea Baker Tilly Moldova de a-și valorifica rețeaua globală o diferențiază și îi sporește capacitatea de a oferi o valoare excepțională clienților.

Privind în perspectivă, Baker Tilly Moldova rămâne concentrată pe extinderea ofertelor sale de servicii, consolidarea relațiilor cu clienții și adoptarea noilor tehnologii și soluții digitale pentru a spori calitatea și eficiența serviciilor oferite. Compania este încântată de oportunitățile viitoare și este bine poziționată pentru a continua să ofere valoare excepțională și să contribuie la succesul clienților, asociaților și părților interesate din Moldova.

Baker Tilly Europa de Sud-Est, din care face parte și Baker Tilly Moldova, este o firmă de servicii profesionale care oferă servicii specializate în domeniul asigurării, servicii fiscale și de consultanță. Cu 350 de profesioniști în șapte birouri din Europa de Sud-Est, inclusiv Cipru, Grecia, România, Bulgaria și Moldova, Baker Tilly Europa de Sud-Est împărtășește propria experiența pentru a accelera creșterea afacerii și acceptă schimbările pentru a stimula progresul pentru un viitor mare. Baker Tilly Europa de Sud-Est este membru independent al Baker Tilly International, una dintre cele mai importante rețele din lume care reunește companii independente pentru a oferi servicii profesionale de cea mai bună calitate pe piețele internaționale și regionale.