Cel de-al doilea Webinar din cadrul Programului "Step in GDPR, AML and Compliance" intitulat "Normele Legislatiei Europene in materie de protectie a datelor"

La data de 12 Martie, a fost organizat cel de-al doilea Webinar din cadrul Programului "Step in GDPR, AML and Compliance" intitulat "Normele Legislatiei Europene in materie de protectie a datelor".

Speaker: Olga Demian, Expert în domeniul protecției datelor, titulară a diplomei de masterat în drept European, acordată de Queen Mary, University of London, fondator “D /ONE”.

Obiectivul programului: Consolidarea competentelor absolventilor de la ultimul an de studii, masteranzi, lectori in domeniu aspectelor practice ce tin de cadrul regulatoriu si aplicativ in domeniul protecției datelor cu caracter personal precum si în domeniul conformității, prevenirii şi combaterii spălării banilor și finanţării terorismului.

Organizatorii programului: European Business Association Moldova, cu suportul financiar al Mobiasbanca - OTP Group, in parteneriat cu ASEM - Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Data Protection Resource Hub si Privacy by default.