TERMENI DE REFERINȚĂ Companie care să presteze servicii de transport

TERMENI DE REFERINȚĂ

Companie care să presteze servicii de transport persoane în cadrul Proiectului Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilăa țării

  1. CONTEXT

1.1   DESPRE PROIECT

Începând cu Ianuarie 2021, a fost lansat Proiectul “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilăa țării”, contract de grant nr. 2020/422-271, finanțat de către Uniunea Europeană și co-finanțat de către Suedia. Proiectul este implementat de Fundația Est Europeană în parteneriat cu Asociația Businesului European și Centrul CONTACT.

Scopul Proiectului este de a abilita femeile și bărbații social vulnerabili și exploatarea oportunităților economice sustenabile, culegerea beneficiilor oferite de catre AA/ DCFTA și de a consolida capacitațile de a face față riscurilor economice (precum ar fi pandemia Covid – 19) prin implicarea activă din partea societății.

Proiectul oferă suport afacerilor din regiune prin elaborarea de analize de politici țintite să consolideze accesul la oportunitățile oferite de către AA/ DCFTA și listarea soluțiilor concrete asupra problemelor/ prevederilor legale care afectează semnificativ comerțul și activitatea antreprenorială din Moldova. De asemenea, în cadrul Proiectului, IMM-urile regionale vor beneficia de webinare practice pe tematici precum ar fi Piața de desfacere din UE, know-how din UE și probleme cauzate de COVID.

  1. ANGAJAMENT

_____________________________________________________________________________________

EBA Moldova este în căutarea unei companii care să presteze servicii de transport persoane în cadrul unei vizite de studiu planificată în cadrul Proiectului, către Iași (România), în ziua de 13 Martie 2023.

Compania selectată, urmează să ofere următoarele servicii:

-         O unitate de transport comfortabila, pentru trasportarea a pana la 15 pasageri, cu valize; disponibilitatea aerului conditionat si scaunelor de pasageri pliabile, pentru drumuri lungi;

-         Transportarea pasagerilor, la data de 13 Martie dimineața, de la Chisinau la Iași (punctele exacte de pornire si oprire, urmeaza a fi stabilite pe parcurs)

-         Transportarea pasagerilor de la Iași la Chișinău, la data de 13 Martie seara (punctele exacte de pornire si oprire, urmeaza a fi stabilite pe parcurs).

-         Transportarea pasagerilor pe teritoriul orasului Iași nu este preconizata, dar vom solicita ca mijlocul de transport sa fie disponibil oricum, pe parcursul zilei

  1. CRITERIUL DE SELECȚIE

-         Disponibilitatea unei unitați de transport, conform detaliilor menționate mai sus

-         Disponibilitatea de a oferi serviciile de transport pentru perioada de timp menționată

-         Flexibilitate în planificarea acestei călătorii și receptivitate în procesul de elaborare a documentelor necesare, inclusiv semnarea contractului etc.

-         Oferirea unui preț rezonabil, luând în considerare detaliile menționate mai sus

  1. PROCEDURA DE APLICARE

Pentru a fi luată în considerare, compania urmează să remită:

-         O descriere a companiei, în care să fie menționate tipul de servicii prestate, posibilitățile administrative gen nr. de unitați de transport disponibile etc.

-         O ofertă de preț, pentru serviciile de transportare a persoanelor pe distanța de parcurs tur-retur, între Chișinău – Iași și Iași – Chișinău. Acest preț urmează să includă rovinieta, cartea verde, combustibil, alimentația și cazarea șoferului și alte costuri administrative ce țin de această călătorie.

-         Prețul per km, în eventualitatea necesității de deplasare a persoanelor în diverse puncte de destinație pe teritoriul or. Iași, România.

  1. DURATA ANGAJEMENTULUI

Serviciile urmează a fi prestate în perioada 13 Martie 2023.

  1. APLICARE

Termenul limită de aplicare este 7 Martie, 2023. Pachetul de aplicare urmează a fi remis pe info@eba.md. Toate întrebările suplimentare cu privire la aplicație, pot fi adresate în scris către Ion Cebanu, Asistent Executiv în cadrul Asociației Businessului European (EBA Moldova): ion.cebanu@eba.md

Doar candidații acceptați vor fi contactați. Formularele de aplicare incomplete, din păcate nu vor putea fi luate în considerare.