Atelier de lucru cu genericul:
Provocările și oportunitățile existente de export ale produselor de carne și mezeluri pe piața UE
08.30-09.00
Înregistrarea participanților și cafea de bun venit
09.00-09.20
Deschiderea Atelierului de lucru'
Cuvânt de salut: EBA Moldova, ANSA, PIIPC
09.20-09.40
Prezentarea situației de moment și planurilor de viitor în domeniul sanitar veterinar, în contextul racordării cadrului de reglementare la rigorile UE în sectorul producere
de carne și mezeluri. ANSA
09.40-10.00
Experiența României în domeniul sanitar veterinar - sectorul producere de carne și mezeluri - pe calea aderării la UE'
Dl Lucian Boncea, Consilier UE, ANSA
10.00-10.20
Prezentare oferită de agenți economici din RM care au implementat/se află în proces de implementare a HACCP. Lecții de învățat, beneficii din experiența acumulată.
10.20-11.00
Instrumentele financiare existente pentru sectorul agricultură
Ministerul Agriculturii
11.00-11.30
Discuții: Provocările cu care se confruntă sectorul la moment, recomandări;
Concluzii
12.00-13.00 Prânz (a la fourchette)