EBA participa la organizarea atelierului de lucru cu genericul: "Provocarile si oportunitatile existente de export a produselor de carne si mezeluri pe piata UE"

Atelier de lucru cu genericul: Provocările și oportunitățile existente de export ale produselor de carne și mezeluri pe piața UE

08.30-09.00
Înregistrarea participanților și cafea de bun venit

09.00-09.20 
Deschiderea Atelierului de lucru
Cuvânt de salut: EBA Moldova, ANSA, PIIPC

09.20-09.40
Prezentarea situației de moment și planurilor de viitor în domeniul sanitar veterinar, în contextul racordării cadrului de reglementare la rigorile UE în sectorul producere
de carne și mezeluri. ANSA

09.40-10.00 
Experiența României în domeniul sanitar veterinar - sectorul producere de carne și
mezeluri - pe calea aderării la UE.
Dl Lucian Boncea, Consilier UE, ANSA

10.00-10.20 
Prezentare oferită de agenți economici din RM care au implementat/se află în
proces de implementare a HACCP. Lecții de învățat, beneficii din experiența
acumulată.

10.20-11.00 
Instrumentele financiare existente pentru sectorul agricultură
Ministerul Agriculturii

11.00-11.30 
Discuții: Provocările cu care se confruntă sectorul la moment, recomandări,
Concluzii

12.00-13.00 Prânz (a la fourchette)