Happy Viking SRL

Happy Viking SRL este o societate comercială înregistrată în Republica Moldova. Activitatea principală a companiei este importul și distribuția de produse congelate de origine animală pe piața moldovenească. Produsele cuprind următoarele: fructe de mare congelate, carne de pasare și de porc.

Principalele țări din care are loc importul de produse sunt: Danemarca, Spania, Germania, Croația, Polonia, Brazilia și Belarus. Clienții noștri sunt procesatori locali de pește și carne, precum și HoReca. 

Misiunea noastră este de a servi drept legătură cu cei mai buni producători mondiali de fructe de mare, carne de porc și pasare, dar si consumatori din Republica Moldova.

Valorile esențiale ale Happy Viking SRL sunt de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii și de a le aduce la cunoștință despre produsele oferite și de a aduce cel mai înalt nivel de prospețime și produse de cea mai înaltă calitate pe piața. Produsele Happy Viking SRL sunt certificate în conformitate cu standardele UE de siguranță alimentară și trasabilitate.