ICS Leogrant SRL. Radisson Blu Leogrand Hotel

www.radissonblu.com/en/hotel-chisinau

LeoGrant a fost fondata in 2001 in Moldova ca un dezvoltator de imobiliare, posesor si manager de proprietati imobilare comerciale prestigioase. Abilitatile companiei includ o gama larga de dezvoltari imobiliare, incepand cu oficiul central si companii si terminand cu proprietati de reper, complexe urbane si facilitati medicale etc.

Compania a achizitionat o reputatie ireprosabila pentru progrese de inalt nivel si pentru abilitatea sa consistenta, organizata si dinamica de a cauta noi proiecte pentru realizare.

Leogrant este compania cheiei a grupului de companii Summa, care se manifesta destul de activ pe pietile Turciei, Federatiei Ruse, Romaniei, Republicii Moldova, Libiei etc. in sectorul constructiilor la cheie, inginerie, design arhitectural, finantari de proiecte, participarea cu capitalurile proprii, dezvoltarea si investitii in imobiliare, comert, studii de fezabilitate. Incepand cu 1969, Summa a avut o reputatie pentru calitate inalta, responsabilitate, executarea contractelor la timp, respectarea standartelor internationale si demonstrandu-se un partener de incredere pentru institutiile financiare internationale.