IM Moldcell SA

www.moldcell.md

EBA GOLD Member

Compania Moldcell, fondată în 2000, este un operator digital de telecomunicații din Republica Moldova ce oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul rețelei sale de magazine situate prin toată Republica Moldova, precum și magazinului online Moldcell eShop.

Digitalizarea se află la baza strategiei companiei Moldcell. Compania continuă să lanseze tehnologii inovatoare și servicii digitale atât pentru clienții corporativi, precum M-Doc, Virtual PBX, cât și pentru persoane fizice: e-Abonament, eSIM, e-Contract, etc.

Moldcell este o investiție străină directă, prezentă pe piața Republicii Moldova de peste 21 de ani, iar din 25 martie 2020, compania Moldcell face parte din CG Cell Technologies DAC, parte a Grupului CG Corp Global.

Activitatea Moldcell se bazează pe filosofia CG Corp Global precum că business-ul are față umană. Lansată în 2020, Fundația Moldcell reprezintă platforma care reunește toate inițiativele și proiectele de responsabilitate social-corporativă ale companiei Moldcell. Fundația Moldcell susține și implementează proiecte sociale, educaționale, de afaceri, inovaționale, de cercetare, în beneficiul cetățenilor și pentru dezvoltarea țării, ghidați de Pilonii de Responsabilitate Digitală: Educație, Susținere și Investiții în Afaceri Sociale, Societate și Implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.