MSC Moldova

www.msc.com

ICS MSC MLD SRL a fost înființată la data de 30 decembrie 2011 și este reprezentanța națională a MSC Mediterranean Shipping Company (MSC), lider global în transport și logistică, in proprietate privată și fondată în 1970 de Gianluigi Aponte.

MSC a evoluat dintr-o operațiune cu o singură navă într-o afacere respectată la nivel global, cu o flotă de 730 de nave și peste 150.000 de angajați, care furnizează bunuri și servicii în timp util clienților de toate industriile și dimensiunile.

Prezentă în 155 de țări prin 675 de birouri, MSC efectuează escale în 520 de porturi pe peste 260 de rute comerciale, transportând anual aproximativ 23 de milioane de TEU (unități echivalente cu douăzeci de picioare). Activitățile MSC includ acum transportul aerian și terestre, logistica și un portofoliu în creștere de investiții în terminalele portuare. ICS MSC MLD SRL ajută companiile moldovenești să-și expedieze, să transporte mărfurile în siguranță între Republica Moldova și destinații din întreaga lume.