OCN Prime Capital SRL

www.primecapital.md

Prime Capital este o organizatie de creditare nebancara cu cresteri financiare considerabile specializata in credite ipotecare, finantarea companiilor mici si mijlocii, finantarea promotorilor si proiectelor agro, inregistrata si care opereaza in Republica Moldova. Prime Capital a fost infiintata in Ianuarie 2006 ca prima companie de ipotecare din Republica Moldova. Prime Capital opereaza in Chisinau, unde este situat oficiul central, precum si prin alte trei sucursale, care acopera aproape toate regiunile de baza ale tarii.

Misiunea noastra este de a oferi o gama larga de produse ipotecare si servicii de calitate inalta, in acest fel satisfacand unul din nevoile de baza a tuturor, si anume posedarea unei locuinte proprii, astfel radicand nivelul de trai in tara noastra. Noi tindem sa sustinem clientii nostri si sa contribuim la crearea unei comunitati de oameni cu spirit de proprietate dezvoltat, responsabilitate pentru familiile lor si cu un grad inalt de respect de sine.

Scopul primordial al « Prime Capital » este de a oferi produse de creditare si de a forma un portofoliu de imprumuturi de calitate inalta si o imagine pozitiva pe piata, in acest fel creand si mereu imbunatatind valoarea companiei. Prime Capital detine o echipa profesionala dedicata, care creaza o valoare adaugata companiei. Pe parcursul activitatii sale, Prime Capital a dezvoltat un brand bine cunoscut, care diferentiaza compania de alti jucatori pe piata.