Sebeca Engineering SRL

sebeca.md/about-us

Inregistrata la inceputul anului 2011 ca un răspuns firesc la tendinţele evidente ce se manifesta pe piaţa Republicii Moldova “SEBECA ENGINEERING” SRL îşi propune să devină partenerul de nădejde al investitorilor în construcţii.

MISIUNEA

”Compania noastră oferă servicii de proiectare și construcție a obiectelor industriale și comerciale cu temperaturi controlate. Noi oferim cele mai avantajoase soluții din punctul de vedere al calității și costurilor de proiectare și construcție, care oferă clienților noștri o utilitate maximă a exploatării obiectelor industriale și comerciale proiectate și construite: mărimea optimă a investiției, comoditate funcțională de manipulare, costuri optime de exploatare, eficiență energetică. În procesul de deservire a clienților noștri ne conducem de ultimele cerințe ale Uniunii Europene în domeniu exprimate în standardele de calitate ISO.”

VALORILE

În realizarea misiunii sale colectivul companiei noastre împărtășește și se conduce de un set de valori comune:

  • Profesionalism. Colaboratorii noști dispun de o pregătire și experiență profesională înaltă care fapt permite livrarea de servicii complexe, definitive și inovative.
  • Calitate. Noi garantăm calitatea serviciilor și utilajului livrat, cât și configurația optimă a acestora din punctul de vedere financiar, funcțional și estetic.
  • Operativitate. Elaborarea soluțiilor și transpunerea în viață a acestora, fapt exprimat prin darea în exploatare a obiectelor este realizată în cel mai rapid mod posibil, fapt datorat eficienții proceselor noastre și profesionalismului în organizarea oamenilor.
  • Loialitate. Fiecare client este important pentru noi, interesele acestuia fiind o prioritate.
  • Responsabilitate. Toate lucrările și obligațiile asumate de noi sunt executate într-un mod optim și cu respectarea intereselor și bunurilor clienților și companiei.