Biroul asociat de avocati Turcan Cazac

www.turcanlaw.md

Turcan Cazac este companie de avocatura leader in Republica Moldova. Portofoliul de clienti al firmei include peste 350 de companii straine care opereaza in tara.

Incapand cu 2001 Turcan Cazac a fost recunoscuta compania de avocatura comerciala/corporativa leader in Republica Moldova de catre publicatii de cercetare de piata cu renume (Chambers Global, Chambers Europe, Legal 500, IFLR 1000, PLC Which Lawyer, Who’s Who Legal in M&A, Who’s Who Legal in CIS and Best Lawyers). Cercetatorii descriu compania ca fiind “la sigur cea mai buna” in Republica Moldova, “un leader evident pe piata Republicii Moldova“ si “leader in practica dreptului in tara”, in acelasi timp si clientii si analistii referindu-se la nivelul serviciilor ca fiind suberb.

Firma este un membru al CIS Leading Counsel Network (CIS LCN) pe langa firme de top nationale din Almaty, Ashgabat, Baku, Bishkek, Kiev, Moskova, Minsk, Sankt Petersburg si Yerevan. Turcan Cazac de asemenea a dezvoltat o relatie bilaterala “cei mai buni prieteni” cu Tuca Zbarcea si Asociati, compania leader de avocatura aflata la Bucuresti.

Turcan Cazac este un avocat al reformei si imbunatatirii mediului legal pentru efectuarea afacerilor si un membru activ al comunitatii de afaceri a Republicii Moldova.