9 ani consecutiv - JTI - singura companie din Moldova, certificată de Top Employers Institute – Cel mai Bun Angajator (Top Employer)

Compania JTI este singura din Moldova, certificată 9 ani la rând Cel mai Bun Angajator (Top Employer) în Moldova și la nivel european de către Top Employers Institute.

Totodată, de opt ani, JTI primește certificarea Top Employer Global, numărându-se în acest an printre singurii 11 angajatorii recunoscuți la nivel mondial pentru condiţiile excepţionale oferite angajaţilor, care susțin și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și îmbunătățesc permanent practicile în domeniul resurselor umane.

Institutul Top Employers a evaluat JTI Moldova pe criterii de cultură organizațională, strategie de dezvoltare a talentelor și carieră, compensații și beneficii, planificare a forței de muncă, integrare a noilor angajați, programe de pregătire profesională continuă, management al performanței și dezvoltare a abilităților de leadership.

„Oamenii sunt Inima organizației noastre și avem grijă să le oferim cel mai bun mediu de muncă și condiții excelente pentru ca să își desfășoare potențialul și să crească. Suntem mândri și onorați de recunoașterea eforturilor și nu ne oprim aici. Cu fiecare an, echipa JTI devine una mai profesionistă, datorită experienței și programelor de formare; mai plină de energie, datorită investițiilor în asigurarea stării de bine a angajaților  și mai liberă să crească pe dimensiunea pe care o alege fiecare dintre noi. În același timp, continuăm să fim responsabili social, să investim în comunitate și să ne onorăm angajamentele față de echipă, parteneri și societate”, a menționat Tatiana Mihailiuc, Manager People and Culture JTI Moldova.

JTI are circa 44.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 81 de țări, având sediul central la Geneva, Elveția.

Institutul Top Employers certifică la nivel global condițiile de lucru excelente oferite angajaților. Condițiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească și să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut angajatorii de top din întreaga lume, începând din 1991.