Asociatia Businessului European (EBA Moldova) este in cautare de prestator de servicii de catering si arenda sala pentru 2 evenimente cu participarea oficialilor Uniunii Europene si comunitatii de afaceri

EBA Moldova planifica organizarea a 2 Mese Rotunde cu participarea oficialilor Uniunii Europene si comunitatii de afaceri, inclusiv companii mici si mijlocii regionale, parte a Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”.

In acest sens, EBA Moldova este in cautareaunuiprestator de servicii de catering si arenda sala pentru 2 evenimente cu participarea oficialilor Uniunii Europene si comunitatii de afaceri.

  1. Arenda sala

In scopul organizarii Evenimentului mentionat, Sala urmeaza sa permita organizarea unei sedinte in formatul de Masa cu Rotunda de rang inalt, cu amplasarea libera si conforma a 80 de participanti la masa, aranjate in format de U-Shape. Suplimentar, sala trebuie sa dispuna de spatiu suplimentar pentru echipamentul audio (microfoane, difuzoare, casti), spatiu destinat cabinelor pentru 2 traducatori, spatiu lateral pentru fotograf, si in alte cuvinte – sala reprezentativa, care sa permita desfasurarea evenimentului fara deficiente din punct de vedere administrativ.

Inafara de sala respectiva in care urmeaza a fi organizata partea oficiala a evenimentului, va fi necesara o Sala adiacenta, mai spatioasa, pentru organizarea Receptiei, planificata pentru ce-a de-a doua parte a Agendei. Pentru sala de Receptie, este necesar a fi un spatiu deschis, rezervat pentru EBA Moldova si fara evenimente organizate in paralel, in Sali adiacente.

  1. Servicii de catering

Serviciile de catering sunt planificate pentru ce-a de-a doua parte a Evenimentului, si anume – Receptia. Formatul stabilit: fourchette. Privitor la meniu, acesta urmeaza a fi organizat in canape-uri de pozitii sarate, si doar 1 pozitie de desert. Numarul de persoane pentru meniu: 100.

Suplimentar la bucate, din partea prestatorului se asteapta oferirea apei potabile, intr-un format acceptabil (diversitatea bauturilor va fi binevenita). De asemenea, pentru comoditatea participantilor, vor fi comandate minimum 10 mese de cocktail. La echipament si bucate, se alatura necesitatea prezentei la chelneri, cati vor fi necesari conform cantitatii de bucate si participanti.

Va rugam respectuos sa ne remiteti ofertele dvs. de pret, care va include pretul la 2 Sali (conform celor mentionate mai sus) si pretul la serviciile de catering (conform celor mentionate mai sus), la una din adresele de email mentionate mai jos: ion.cebanu@eba.md, eugen.cozmulici@eba.md sau mariana.rufa@eba.md .

Această activitate este realizată de Asociația Businessului European cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene în cadrul proiectului  ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”