Asociatia Businessului European (EBA Moldova) este in cautarea unei companii de consultanta in domeniul Educatiei in Export

Asociatia Businessului European (EBA Moldova) este in cautarea unei companii de consultanta in domeniul Educatiei in Export 

Asociatia Businessului European (EBA Moldova) planifica organizarea in luna Martie 2023 a unei Academii de Export, orientata pentru companiile mici si mijlocii, parte a Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilăa țării”.

In acest sens, EBA Moldova este in cautarea unei companii care ofera servicii de consultanta in domeniul Educatiei in Export, pentru sporirea capacităților de export a afacerilor locale.

Tematicile care urmeaza a fi abordate in cadrul Academiei sunt urmatoarele:

  • Auditul activității de export
  • Cercetarea de piață, inclusiv cercetarea preliminară
  • Identificarea potențialilor parteneri la export. Comunicarea cu potențiali parteneri

Per ansamblu, Academia presupune prezentarea teoretica a temelor enuntate, dupa care prezentarea practica cu studii de caz, exercitii si grupuri de lucru cu desfasurarea acestora in sesiuni dedicate de mentoring a fiecarei tematici in parte.

Programul pe care il propunem este urmatorul:
- 1 zi de sesiune de instruire a participantilor, in care fiecare tematica enuntanta mai sus va fi prezentata in decurs de 2 ore. La sfarsitul fiecarei sesiuni vor fi propuse teme pentru acasa pe care participantii vor urma sa le completeze individual;

- 3 zile de mentorat cu 2 grupe diferite, in limba romana si rusa respectiv.

Propunem ca cele 2 grupe sa beneficieze de sesiunile de mentorat in 3 zile diferite, dar ambele in aceiasi zi, intr-ucat companiile beneficiare vor veni din regiune. O grupa urmeaza sa beneficieze de mentorat in prima parte a zilei (4 ore), iar cealalta grupa va fi beneficia de mentorat in a 2-a parte a zilei (4 ore).

Continutul urmeaza a fi oferit in limba Romana, dar pentru sesiunile de mentoring va fi binevenita cunoasterea limbii ruse a expertilor.

Va rugam respectuos sa remiteti ofertele Dvs. de aplicare, pana la data de 17 Februarie, catre mariana.rufa@eba.md

Această activitate este realizată de Asociația Businessului European cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene în cadrul proiectului  ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”