Cel de-al 4-lea Webinar din cadrul Programului "Step in GDPR, AML and Compliance" intitulat: Tipuri specifice de date si normele de protectie a acestora

La data de 25 Martie a avut loc cel de-al 4-lea Webinar din cadrul Programului "Step in GDPR, AML and Compliance" intitulat: Tipuri specifice de date si normele de protectie a acestora. 

SpeakerOlga Demian, titulară a diplomei de masterat în drept European, acordată de Queen Mary, University of London, fondator “D /ONE”, expert in domeniul protectia datelor cu caracter personal.

Obiectivul programului: Consolidarea competentelor absolventilor de la ultimul an de studii, masteranzi, lectori in domeniu aspectelor practice ce tin de cadrul regulatoriu si aplicativ in domeniul protecției datelor cu caracter personal precum si în domeniul conformității, prevenirii şi combaterii spălării banilor și finanţării terorismului.

Organizatorii programului: European Business Association Moldova, cu suportul financiar al Mobiasbanca - OTP Group, in parteneriat cu ASEM - Academia de Studii Economice din Moldova, Universitatea de Stat din Moldova, Data Protection Resource Hub si Privacy by default