Centrul de guvernare electronică în parteneriat cu EBA Moldova și AFAM au organizat o prezentare cu tematica “Funcționalitățile și oportunitățile serviciului electronic E-Factura”

Ședința a fost deschisă de Șeful Inspectoratului Fiscal de Stat, Dnul Ion Prisăcaru, care a menționat despre importanta acestei platforme si avantajele ei. De asemenea Seful Fisc-ului a incurajat orice inițiativă, sugestii și propuneri pentru îmbunătățirea serviciului dat.

Cei prezenți, directori financiari si contabili din cadrul diferitor companii, au avut posibilitatea să asiste la demonstrarea practică a serviciului, să adreseze întrebări și să vina cu sugestii de imbunatatire, proiectul aflindu-se la  o etapa pilot.

Reprezentanții Inspectoratului Fiscal Principal de Stat au menționat faptul că în prezent sunt mai mult de 400 de entități economice care utilizează serviciul electronic E-Factura. Aceasta reprezintă o alternativă de achitare a taxelor deja pusă în practică și care se află într-o continuă perfecționare.