EBA a organizat o sedinta de lucru cu Business Hub-urile si IMM-urile beneficiare regionale, in vederea consolidării capacităților de Advocacy a Business Hub-urilor

La data de 23 Martie, EBA a organizat o sedinta de lucru cu Business Hub-urile si IMM-urile beneficiare regionale, in vederea consolidării capacităților de Advocacy a Business Hub-urilor.

Sedinta a fost organizata in vederea consolidării capacităților de Advocacy a Business Hub-urilor și prezentării Documentelor de politici, care includ preocupările comunității de afaceri regionale.

In acelasi context, EBA planifica organizarea unei ședințe cu dl Sergiu Gaibu, Ministru al Economiei și dna Liliana Busuioc, Vicepreşedinte al Consiliului Consultativ al întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), care funcţionează pe platforma Consiliului Economic pe lângă Prim-ministru.

Discutiile sedintei de astazi au fost axate pe marginea problemelor de prioritate imediată și dificultățile de actualitate a companiilor regionale, apărute în contextul razboiului din Ucraina.

Multumim dnei Liliana Busuioc, Vicepreşedinte al Consiliului Consultativ al întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), pentru implicarea in vociferarea dificultatilor mediului de afaceri, cat si dnei Lilia Palii, pentru implicarea in consolidarea individuala a dificultatilor, per fiecare Business Hub regional.

Această activitate este realizată de Asociația Businessului European cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene în cadrul proiectului  ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilăa țării”.