EBA a organizat o sedinta tehnica cu Dl Denis Cernelea, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

În contextul eforturilor EBA Moldova de a promova imunizarea organizată a angajaților, la data de 14 Mai, EBA Moldova a organizat o ședință tehnică cu Dna Angela Belobrov, consilier al Primului Ministru, Dl Denis Cernelea,  Secretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, precum si Dna Ninel Revenco, având drept scop identificarea opțiunilor optime privind organizarea imunizării organizate. Totodată, în cadrul ședinței au fost prezentate soluții și pașii concreți privind asigurarea tuturor condițiilor necesare a procesului de imunizare. 

La ședință au participat peste 35 companii membri EBA, reprezentand astfel de domenii ca IT, Automotive, banking, retail, consulting.

EBA Moldova exprima sincere multumiri sa Dlui Denis Cernelea, Dnei Ninel Revenco și Dnei Angela Belobrov pentru deschiderea sa și pentru informația prezentată.