EBA a organizat Sesiunea #1 din cadrul Micro-academiei pentru consolidarea capacităților Business hub-urilor regionale

La data de 9 Septembrie, EBA a organizat Sesiunea #1 din cadrul Micro-academiei pentru consolidarea capacităților celor 6 Business hub-uri regionale, intitulata "Program de stagiu pentru profesioniști".

Webinarul face parte din Microacademia organizata de catre EBA, pentru consolidarea capacităților Business hub-urilor participante încadrul proiectului „Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”.

Scopul sesiunii este o incursiune mai detaliata in Manualul Operational, si anume prezentarea unui tip de serviciu de suport care corespund necesitatilor locale si asigura sustenabilitatea business hub-urilor regionale.

In urmatoarele sesiuni ale Microacademiei EBA urmeaza a fi prezentate celelalte servicii incluse in Manulul Operational, cat si 3 tematici suplimentare menite sa consolideze capacitatile de prestare de servicii a Centrelor de Suport regionale.

Speaker:
Cornel Coser, ASK Partners.
Proiectul “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă în Republica Moldova” este finanțat de Uniunea Europeană și este cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Asociatia Businessului European este unul din implementatorii acestui proiect.