EBA a organizat vizita companiilor regionale la EFES Moldova: Relația furnizori-clienți. Aspecte legale și practice

La data de 20 iulie, EBA a organizat o vizita de studiu pentru IMM-urile cat si Business Hub-urile regionale in incinta companiei EFES Vitanta Moldova Brewery. 

Evenimentul a inceput cu un cuvant de salut din partea dnului. Alphan Akpece, General Manager si din partea dnei. Ludmila Andronic, Corporate Affairs Director. 

Speakerii Dna Stela Creanga, Planning Procurement and Logistics Director și Dnul Vitalie Moscalciuc, Legal Manager au împărtășit participanților vizitei despre experiența practică a companiei EFES în domeniul practicilor ce țin de relația cu furnizorii.
 
În contextul Proiectului implementat de către EBA, unul din obiectivele vizate în cadrul acesta este instruirea companiilor regionale în activitatea antreprenorială, prin impărtășirea de experiență în cadrul companiilor mari.

La aceasta vizita au luat parte peste 40 de IMM-uri regionale, cat si companii membre EBA.

Un articol detaliat, cu interviuri din partea gazdelor cat si din partea organizatorilor, puteti accesa aici: https://bit.ly/3PKQdLp 
Un scurt video despre vizita, puteti vizualiza aici: https://www.youtube.com/watch?v=e3L8dBt8-xg 
 
Aceasta activitate a fost realizata de Asociatia Businessului European cu suportul financiar al Uniunii Europene si cofinantat de Suedia prin intermediul Fundatiei Est Europene in cadrul Proiectului "Societatea civila contribuie la dezvoltarea economica, inclusiva si durabila a tarii"