EBA a organizat Webinarul: Protectia Datelor cu Caracter Personal: Aspecte practice

La data de 19 aprilie, EBA a organizat Webinarul: Protectia Datelor cu Caracter Personal: Aspecte practice.

Speaker:  dl. Sergiu Bozianu, Președinte Asociația pentru Protecția Vieții Private, Expert în domeniul protecției datelor cu caracter personal.
 
Cursul a fost destinat Business Hub-urilor si companiilor regionale, parte a Proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”, Proiect implementat de catre European Business Association Moldova, cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțarea Suediei prin intermediul Fundației Est Europene.
 
Scopul acestui webinar a fost de a oferi companiilor regionale informații practice privind obligațiile esențiale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal /documentele interne pe care companiile trebuie să le dețină în mod prioritar, în vederea respectării legislației protecției datelor cu caracter personal.

Acest eveniment a fost organizat de Asociația Businessului European cu suportul financiar al Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est Europene în cadrul proiectului  ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilăa țării”.