EBA a participat la 10 aprilie 2024, la Erevan, Armenia, la inițiativa RECONOMY, care a unit gânditori și inovatori din zona #EasternPartnership

EBA, în persoană Sandra Dolghii, Manager Politici și Advocacy, a participat la 10 aprilie 2024, la Erevan, Armenia, la inițiativa RECONOMY, care a unit gânditori și inovatori din zona #EasternPartnership.

S-au implicat în discuții de colaborare pentru a aborda obstacolele și pentru a înțelege potențialul de schimbare transformatoare prin #eficiența energetică și #energie regenerabilă în industria construcțiilor și a modernizării.

Acest eveniment, care a adus părțile interesate regionale într-un cadru hibrid, a servit nu numai ca o confluență de idei, ci și ca o rampă de lansare pentru inițiative tangibile, trasând un curs pentru investiții durabile în mediul nostru construit. Pas cu pas, construim un viitor mai durabil.

Mulțumim lui Helvetas, Sida - Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete și Ambasadei Suediei la Erevan pentru facilitarea acestui eveniment de hotar